Milyen fürdetőt és popsikrémet használtatok az újszülött babátoknak? Használtatok külön sampont?
Több, ellentétes információt kaptam eddig. Abban a kórházban, ahol szülni fogok, tudom, hogy La Roche-Posay fürdetőt használnak az újszülötteknek, de annak elég borsos ára van. Mások ajánlottak Rossmann/DM saját márkás babafürdetőt, de volt, aki a gyógyszertári mosdókrémre esküdött.
Ti mit használtok? Van külön samponotok is?
A másik, a popsikrém, ami szintén vegyes. Érdemes pl. Sudocremet használni (szintén elég drága), vagy jó a gyógyszertári keverős is?
Első baba lesz, így minden véleményt/tapasztalatot szívesen fogadok! :)
Köszönöm szépen!
Én gyógyszertárit használok mindkettőből a Kállai popsikrém nekünk bevált 8 hónapos a kislány de nem volt még piros a popsija.
Illetve 1-2 hónapos koráig kamillás vízben fürdött, jócskán hígítva mert amúgy szárítja a bőrt, majd ezután használtunk és azóta is patikai fürdetőt.
Külön sampont én nem használok... 🙂
6 hetes korig azt amit az orvos írt fel. Aztán 6-13. hétig a dm babylove fürdőjét használtam de annak nem volt illata így váltottam a Dove baby-re. Most is azt használom sampon is egyben. Nagyon jó illata van, másnapi fürdetésig illatozik a babám :D
6.hétig gyógyszertári popsikrém, utána Sudocrem-et használtam. Ez az egyetlen, ami használt a pirosodására.
De ez mindenkinél egyéni mi válik be. Ismerősöm pl. végig gyógyszertári kencéket használt.
7 hetes a lányom. Fürdéshez nem használunk semmit, csak vizet. Amikor sok volt nagyon a tejem, akkor fejtem és azt még beleöntöttem a vizébe. Koszmóra szintén napraforgó olaj (hidegen sajtolt van itthon).
Popsikrémet nem használunk, mosható pelenka miatt nem kell, csuda szép a bőre.
Igazából szerintem szinte mindegy mit használsz, amíg nem tapasztalsz allergiás tüneteket.
Gabit mindenből.
Ebben nincs kemikalia. Nem úgy mint a Johnsonban.
Gyerekorvos altal felirtat sose hasznaltam
La roch posay lipikart hasznaltam. Vagyis hasznalok a mai napig. Bioderman gondolkoztam meg de eszmeletlen sok illatanyag van benne nem szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!