Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki mostanában szült Szegeden...

Aki mostanában szült Szegeden mik kellettek a babának?

Figyelt kérdés
Gondolok itt hogy kell vinni pelenkát vagy a kórház amit ad az elég? Tudom a baba velem lesz szülés után végig egy szobában ruha úgy tudom nem kell mert a kórházit kapják. De pl kistakaró? Azt is kapnak vagy vigyék?
nov. 17. 22:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát, én annyira vártam már a babánkat, hogy eszembe nem lett volna kórházi ruhákba, takarókba tenni... Sokkal szebb, jobb termékeket vettem, nem akartam volna azt ráadni, ami ki tudja, hány száz babán volt már előtte.
nov. 20. 17:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Én Szegeden szültem, igaz két éve, de nálunk külön kérték, hogy a kis ruha csak fotózáshoz, vagy hazamenetelnél legyen saját, az ott töltött napokban kórházit kapnak.

Pelenkát azt kértek, adnak ha nincs, de szólnak, hogy legyen. Popsikrémet is készíts, ha szükség lenne rá.

Kis sapkát, kesztyűt és plédet is vigyél.

nov. 20. 18:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!