Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Komolyan 1 hónap lehet?

Komolyan 1 hónap lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok a babám tejfehérje allergiás voltunk gasztroenterológian rá nézett az arcára meg a fejére és azt mondta ez biztos h tejfehérje allergia illetve a többi tünet

Az arca ekcémás a fejbőre nagyon koszmós már mindent próbáltunk semmi se használt az olajoktól a koszmó elleni sampontól a gyógyszertári kevertkenőcsig mindent azt. Mondta az orvos h a bőrtünet 1 hónap mire elmúlik a széklete pár nap alatt változik ez ígyis lett 1 hete eszi a neocate tápszert a széklete azóta rendben az arca is javult (kentem is neki) maar csak egy nagyobb folt van a koszmó nem akar eltűnni egyenlőre de ugyan úgy olajozom és koszmó elleni sampont használunk volt valaki hasonló helyzetben mennyi idő??

jan. 21. 08:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%
Szia tuti koszmo? Nálunk is azt mondták és az olajjal ,samponnal csak rontottam. Bekentem krémmel a fejét és elmúlt. 3 orvos és 1 védőnő hajtogatta hogy koszmos. Majd a 4m orvos mondta hogy ez nem az és kérjem be kremmel
jan. 21. 08:45
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, a bőre nekünk is ilyen kb., ahogy leírtad. Milyen tünete volt még? A bőrén mikor kezdődött? Engem a gyerekorvos mindig lerázott azzal, hogy rengeteget eszik és bőven hízik, ha baja lenne, nem hízna🙄
jan. 21. 09:02
 3/13 anonim ***** válasza:
53%
Koszmós voltam baba koromban, felnőttként sem múlt el a seborrheám.
jan. 21. 09:22
 4/13 babyboom567 ***** válasza:
0%
BABE koszmó sampon.A gyerekemnek mikortól ezt használtuk,onnantól sosem jött vissza a koszmó
jan. 21. 09:23
 5/13 babyboom567 ***** válasza:
49%
És csak halkan megsúgom,a kisbabák 99%a koszmós,ez független a ételallergiától.
jan. 21. 09:24
 6/13 anonim ***** válasza:
Igen. 4-6 hét a kiürülése a kazeinnek. Egyébként a gluténnak is. Bármilyen diéta van, az kb 4-6, hét mire valóban nem lesz a szervezetben.
jan. 21. 14:35
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
2 sajnos az orvosok mindig erre hivatkoznak, hízik, nem allergiás mert ha az lenne nem hizna. A kettő hogy függ nekik össze. 🤣👀
jan. 21. 15:47
 8/13 anonim ***** válasza:

#7! Na, köszi, akkor nem csak az enyém. Most is olyat bukott, hogy majdnem megfulladt, szó szerint 😭Pedig már nem is eszik sokat.

jan. 22. 00:15
 9/13 anonim ***** válasza:

Az enyém havi 1500 grammokat hízott, mégis tejfehérje érzékeny...

Nem mindegyik babànál ugyanaz a tünete, nálunk jó étvágya volt de folyamatos szorulás, habos zöld bűzös széklet és brutál hasfájás.

jan. 22. 11:57
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

2 es nálunk az első tünetek nagyon brutális hasfájás nem sima hasfájás volt csak fájdalomcsillapítóval tudott aludni nagyon bűzös széklet, hasmenés és a kiütések az arcán aztán a gyerekkorvos fel írta a pepti tápszert a hasfajas, hasmenés elmúlt viszont a koszmó nem illetve a fej bőrén is piros kiütések voltak aztán székrekedés, az arca egyre csúnyább lett neki és azt is bármivel kentem semmi se akart használni nagyon csúnya ekcémás volt most már javulni látszik

A súlya szépen nőtt neki.

Ugye már több mint 1 hete eszi a neocate tápszert és azóta már rendes széklete van.

jan. 22. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!