Komolyan 1 hónap lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok a babám tejfehérje allergiás voltunk gasztroenterológian rá nézett az arcára meg a fejére és azt mondta ez biztos h tejfehérje allergia illetve a többi tünet
Az arca ekcémás a fejbőre nagyon koszmós már mindent próbáltunk semmi se használt az olajoktól a koszmó elleni sampontól a gyógyszertári kevertkenőcsig mindent azt. Mondta az orvos h a bőrtünet 1 hónap mire elmúlik a széklete pár nap alatt változik ez ígyis lett 1 hete eszi a neocate tápszert a széklete azóta rendben az arca is javult (kentem is neki) maar csak egy nagyobb folt van a koszmó nem akar eltűnni egyenlőre de ugyan úgy olajozom és koszmó elleni sampont használunk volt valaki hasonló helyzetben mennyi idő??
jan. 21. 08:20
11/13 anonim válasza:
Köszi. Nálunk is nagyon bűzös, kirobbanó zöld széklet napi sokszor. A fejbőrön most neki is csúnya piros kiütés lett, meg a homlokán, szemöldökén is hámlik a bőr. Enyhe bőrpír előfordul neha itt-ott, de az nem vészes.
12/13 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy nagyon puffadt volt neki a hasa
jan. 22. 13:06
13/13 anonim válasza:
#12! Igen, én is úgy tudtam, hogy az vezető tünet és nálunk nincs. Hasfájasnal kemény volt neki a hasa, pedig szorulás sose volt, épp ellenkezőleg. Már nem nagyon fáj neki szerintem, bár nehéz megállapítani, de a kakiban semmi változást nem látok, ahhoz képest, hogy már egyáltalán nem eszik sokat. (Erre is azt mondták, hogy de, csak rövidebb idő alatt és hiába mondtam, hogy nem, mert mértem, az idő meg ugyanannyi, mindig én szabályoztam, mivel magától sose hagyta abba az evést.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!