Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Volt olyan aki egy ideig a...

Volt olyan aki egy ideig a babájával aludt a babaszobába? Ha igen mikor mentetek vissza a saját helyetekre?

Figyelt kérdés
Egy ideig öbölben volt velünk de aztán kimaradozott egy evés éjszaka és ott maradt a kiságyába. Egyébként örülök hogy megszokta mert így nem kell majd oda szoktatni. Három hónapos már egy ideje vele alszom van ott egy ágy ott szoktam etetni is (tápszeres). Most már nagyrészt egyszer kel éjszaka de van hogy kétszer. Gondoltam ha így beáll neki a rendszer vissza megyek hiszen nincs távol a két szoba és így már nem kellene sokat szaladgálni, kelni. Van légzés figyelő és bébi őrt is be tudom vetni éjjelre.

ma 08:53
 1/3 anonim ***** válasza:
71%

Lányommal születése óta csinálom, hogy a saját szobájában melléfekve elaltatom, majd megyek a mi szobánkba, a mi ágyunkba. (Nekem nem fért bele, hogy csak a gyerekkel aludjak, ne a férjemmel). Viszont kelt éjjel sokszor, akkor az elsőnél átmentem, visszaaltattam, majd mentem én is vissza aludni. A 2.keléstől pedig vele maradtam.

Mostmár 3 éves, a mainapig kel 1 vagy 2x. Az első kelés hajnali 4 fele van. A mai napig onnantól vele alszom.

ma 09:46
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

8 hónapos. Katasztrófa alvó elejétől kezdve, így vele alszok a szobájában egy vendégágyon, ő pedig a kiságyban. Voltak napok, mikor vissza költöztem, de olyankor 30-60 percenként kelt, így ott ragadtam. Sajnos ő a mai napig 3x-10x kel, így még mindig vele vagyok a szobában.

Ennyi ébredésnél simán maradnék a hálóban.

ma 11:12
 3/3 anonim ***** válasza:

"Egyébként örülök hogy megszokta mert így nem kell majd oda szoktatni."

:D :D Nagy szavak ezek úgy, hogy még csak 3 hós...

ma 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!