Volt olyan aki egy ideig a babájával aludt a babaszobába? Ha igen mikor mentetek vissza a saját helyetekre?
Lányommal születése óta csinálom, hogy a saját szobájában melléfekve elaltatom, majd megyek a mi szobánkba, a mi ágyunkba. (Nekem nem fért bele, hogy csak a gyerekkel aludjak, ne a férjemmel). Viszont kelt éjjel sokszor, akkor az elsőnél átmentem, visszaaltattam, majd mentem én is vissza aludni. A 2.keléstől pedig vele maradtam.
Mostmár 3 éves, a mainapig kel 1 vagy 2x. Az első kelés hajnali 4 fele van. A mai napig onnantól vele alszom.
8 hónapos. Katasztrófa alvó elejétől kezdve, így vele alszok a szobájában egy vendégágyon, ő pedig a kiságyban. Voltak napok, mikor vissza költöztem, de olyankor 30-60 percenként kelt, így ott ragadtam. Sajnos ő a mai napig 3x-10x kel, így még mindig vele vagyok a szobában.
Ennyi ébredésnél simán maradnék a hálóban.
"Egyébként örülök hogy megszokta mert így nem kell majd oda szoktatni."
:D :D Nagy szavak ezek úgy, hogy még csak 3 hós...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!