Saját márkás (Babydream, Lupilu stb.) pelenka vélemények?
Kíváncsian várom véleményeteket a saját márkás pelenkákról! Ki milyet használ, hanyas méretűt? Bugyi vagy nadrág pelenka a jobb? Van olyan minőségű, mint a Pampers és társai?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Ki kell probalni, mert minden baba mas!
Nalunk pl csak a tescos pelus mukodik, a tobbi sajatmarkas nem, azokkal atazik, meg van, amelyiknek brutal ilyen muanyagos budos pisi szaga lesz 1 ora utan, amit en nem tudok elviselni a gyereken :D
Szoval tenyleg probalgatni kell :)
Itthonra Pamperst használunk. Teljesen jó, meg vagyok vele elégedve.
A bölcsiben Lupilu pelenkát használnak (mindenkinek egységes, ők adják), az is teljesen jó. Itthonra csak azért nem azt veszem, mert én a bugyipelenkát jobban szeretem. De az nincs a fiam méretében. A sima csatolósat én annyira nem szeretem. De nedvszívó szempontból teljesen jó.
Dm-es pelust használunk, a változás szerintem pozitív irányú volt, az extra comb gumi jobban teljesít a kakiknál szerintem.
Bugyipelusból pamperst veszek, mert olcsóbbra jön ki, mint a saját márkás.
A rossmanos pelus is jó volt, de a lányom bőre nem bírta, kiütéses volt tőle.
A lupilu sem rossz, néha vannak gyengébb szériák, de alapvetően elégedett vagyok azzal is.
Fred&flot (tesco) is használtunk már, de drágább lett, mint a libero, így azt nem veszek, a minőségével nem volt gond. Csak az elvvel, hogy saját márkásként drágább, mint a "prémium".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!