Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Saját márkás (Babydream,...

Saját márkás (Babydream, Lupilu stb.) pelenka vélemények?

Figyelt kérdés

Kíváncsian várom véleményeteket a saját márkás pelenkákról! Ki milyet használ, hanyas méretűt? Bugyi vagy nadrág pelenka a jobb? Van olyan minőségű, mint a Pampers és társai?

Válaszotokat előre is köszönöm!

#baba #pelenka #Saját márkás pelenka #Bugyi vagy nadrág pelenka
2024. jún. 21. 23:48
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
92%
Dm-s nagyon jó, ha az nem volt akkor vettem rossmannosat
2024. jún. 21. 23:49
 2/22 A kérdező kommentje:
Hallottam, hogy a Dm-es megváltozott minőségileg rossz irányba. Valóban így van?
2024. jún. 21. 23:54
 3/22 anonim ***** válasza:
34%
A pampertől kb minden jobb.A dm es volt egy időben mikor kipirosította a kislányom popsiját.Most megint olyat vettem,most nem piros tőle.A lupilu az nagyon jó.A rossmannos nem jó.Túl vastag.
2024. jún. 22. 00:53
 4/22 anonim ***** válasza:
75%
Nekünk csak az aldis vált be,de az jobb mint a pampers,vagy a liberó.
2024. jún. 22. 01:05
 5/22 anonim ***** válasza:
79%
A babydream nagyon jó szerintem, amúgy a pampers sem értem, miért lett leszolva, én azt is imádom. Babylove is jó. Az én kisfiam 4eset hord most, szerintem a bugyipelenka praktikusabb, de a simaval sincs bajom.
2024. jún. 22. 04:52
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Ki kell probalni, mert minden baba mas!

Nalunk pl csak a tescos pelus mukodik, a tobbi sajatmarkas nem, azokkal atazik, meg van, amelyiknek brutal ilyen muanyagos budos pisi szaga lesz 1 ora utan, amit en nem tudok elviselni a gyereken :D

Szoval tenyleg probalgatni kell :)

2024. jún. 22. 06:20
 7/22 anonim ***** válasza:

Itthonra Pamperst használunk. Teljesen jó, meg vagyok vele elégedve.

A bölcsiben Lupilu pelenkát használnak (mindenkinek egységes, ők adják), az is teljesen jó. Itthonra csak azért nem azt veszem, mert én a bugyipelenkát jobban szeretem. De az nincs a fiam méretében. A sima csatolósat én annyira nem szeretem. De nedvszívó szempontból teljesen jó.

2024. jún. 22. 06:45
 8/22 anonim ***** válasza:
Dm-est hasznalunk, nekunk az uj verzio is bevalt. A lupilu se rossz.
2024. jún. 22. 06:49
 9/22 anonim ***** válasza:

Dm-es pelust használunk, a változás szerintem pozitív irányú volt, az extra comb gumi jobban teljesít a kakiknál szerintem.

Bugyipelusból pamperst veszek, mert olcsóbbra jön ki, mint a saját márkás.

A rossmanos pelus is jó volt, de a lányom bőre nem bírta, kiütéses volt tőle.

A lupilu sem rossz, néha vannak gyengébb szériák, de alapvetően elégedett vagyok azzal is.

Fred&flot (tesco) is használtunk már, de drágább lett, mint a libero, így azt nem veszek, a minőségével nem volt gond. Csak az elvvel, hogy saját márkásként drágább, mint a "prémium".

2024. jún. 22. 06:58
 10/22 anonim ***** válasza:
Nekünk a Lupilu vált be, időnként használtunk Aldisat. Libero, Pampers kifejezetten nem voltak nekünk jók, hiába hìresek.
2024. jún. 22. 07:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!