Saját márkás (Babydream, Lupilu stb.) pelenka vélemények?
Kíváncsian várom véleményeteket a saját márkás pelenkákról! Ki milyet használ, hanyas méretűt? Bugyi vagy nadrág pelenka a jobb? Van olyan minőségű, mint a Pampers és társai?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Mind a 2 gyerekemmel lupilut használtam.
Nálunk pl mind a 2 gyerek pirosodott a pamperstől.
Nagyobb lányommal 9-10 éve rossmann sajátmárkásat használtam.
3 éve született a kisebb, meglepően leromlott a minősége és borzasztó vastag lett.
Neki csákány lidl sajátmárkás bírta ki az éjszakát, minden felkapott márkás pelenkától átázott reggelre.
Próbáltuk még a dm és tesco sajátmárkás pelusokat, ezek meglepően jók voltak nappalra az árukhoz képest
Használtam minden félét és mind jó volt. Ami más bennük az a méretezés, vastagság, kényelmi funkciók, tapintás stb. és hogy adott helyzetben, életkorban melyik passzol jobban a gyerekre.
Pl.: A rossmannos legkisebb méretűt szerettem a legjobban, mert keskenyebb, kisebb volt és jobban passzolt a sovány újszülöttemre, mint bármelyik másik. A lupilu kb ugyanaz mint a mülleres, nagyobb kicsivel. Meg azt hiszem ezeknek nem gumis a hátulján a derékrész.
Nekem a rangsorom:
1.pampers
2.Rossmann/DM
3.libero
4.lupilu/müller
De mégegyszer leírom mind jó volt, ugyanúgy felszívta amit kellett. Egy időben rossmannos nadrágpelenka volt a kedvenc, amióta mászik már csak bugyiban gondolkozhatok, abból a pampers bevált tökéletesen. Azon belül is vannak pampers pants 360, meg premium care ami ugyanaz csak még puhább meg drágább stb. Ezek között már tényleg semmi különbség nincs.
Kezdetben jó volt a dm-es, de aztán elázott benne a fiam, és nem bírta a pelus. Kár érte, mert nem volt rossz.
Aztán próbáltam pampers, rossman, aldi, lidl, libero, penny meg pár márkát van aminek a nevére sem emlékszem. Csak a pampers jó. A sima pants nappal éjszaka meg a night pans. Ezekkel nincs baleset, nem büdösek, nincs kiütés.
Libero is jó volt, de általában drágább, mint a pampers.
Mindegyik baba más ami egyiknek jó másiknak nem biztos. Tesztelni kell.
Elsősorban DM használom, éjszakára a bugyis változat.
Ha épp fogyóban van és nem járok DM felé akkor Rossman és Lupilu is jöhet. De fura mert nem egyforma méretű kell, ugyanaz a méret DM pont jó Rossmann már szűk :/
Egyébként ki kell tapasztalni,van gyerkőc akinek valamelyiktől kipirosodik a popsija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!