Azért kérdezem, mert láttam neten, hogy egész jó árban van, kb. a legolcsóbb pelenka. Épp ezért érdeklődnék, hogy valakinek van-e tapasztalata, mennyire jó, érdemes-e venni, bevált-e, vagy éppen azért ilyen olcsó mert a minősége sem jó.
Plusz érdekelne, hogy hogy néz ki a pelenka is, a rossmann oldalon meg nem találtam csak apró képet a csomagolásról így ha valaki használ ilyet, esetleg tudna róla képet küldeni, hogy kívül-belül hogy néz ki ez a pelus?
Teljesen jó, de én jobban szeretem a dm saját márkásat, mert az hátul is gumírozott, a rossmanos nem.
2023. máj. 1. 08:21
2/10 anonim válasza:
Nekunk a dm-es jott be jobban, erzekeny boru a gyerekem, es nem volt jo, de ez egyeni, lehet, hogy nektek bejon. Lehet kapni belole probacsonagot, esetleg probald ki.
2023. máj. 1. 08:26
3/10 anonim válasza:
Nem írtad, mekkora a baba, a 3-6 kilósból lehet kapni 2 darabos csomagot, ki tudod próbálni.
Mikor az enyém kicsi volt, csak pamperst vagy liberót használtam, a többi, olcsóbb nem jött be. Aztán egyszer kipróbáltam a rossmannosat, és azóta csak ezt veszem, soha nem volt még vele probléma.
2023. máj. 1. 08:29
4/10 anonim válasza:
Első pelenkaméretnek ez volt a kedvencem. Kispipi van rajta. Kisebb méretben a többinél, úgyhogy az újszülött babámra ez passzolt a legjobban. Később már másra váltottam.
2023. máj. 1. 08:55
5/10 anonim válasza:
Mi is jobban szeretjük a dm sajátmárkásat, de van itthon rossmannos is. Küldök képet.
2023. máj. 1. 10:16
6/10 anonim válasza:
Mi is csak pamperst használtunk a lányunknak. Semelyik nem jött be,próbáltuk,volt ami ki is csapta. Utána hoztak egy rokonlátogatásnál ilyen babydreamest,úgy voltunk vele,elhasználjuk. Na nekünk akkor tetszett meg,sokkal jobban szeretjük,azóta használjuk ezt.
2023. máj. 1. 11:12
7/10 anonim válasza:
Jó, de éjszakára nem, nekünk akkor mindig átázik, és bölcsiben is alvásnál nagyon gyakran.
2023. máj. 1. 16:11
8/10 anonim válasza:
Nekünk bevált, de az én fiamra eddig minden bevált. Kis duci alkat.
2023. máj. 1. 20:23
9/10 anonim válasza:
Ejszakara nekunk is atazott.
2023. máj. 1. 20:29
10/10 anonim válasza:
Nekünk bevált, de csak a normál kiszerelés, a nagy dobozos havi adag sokkal rosszabb minőség, konkrétan gombás lett tőle a gyerekem annyira műanyag. A normál kiszerelés viszont teljesen jó, nem ázott és a limitált mintái kifejezetten cukik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!