Anyukák, másnak a babája is olyan szinten tömi az öklét a szájába hogy, öklendezik? A játékok, gumirágcsik, cumi is csócsálva van! De a saját keze a legjobb. Le lehet erről szoktatni? Voltatok hasonló helyzetben?Valamint másnál is akaratos ordibálós?
Normális, valszeg jön a foga.
Azért ad ki hangokat, mert most jött rá hogy kell, és élvezi, hogy megy neki. Semmi extra, ne izgulj emiatt.
A tied legalább a rágókát is rágja 😀
Az én fiam a cumit nem szerette soha (ezt mondjuk annyira nem is bántam), viszont minden mást rágott, kivéve a rágókát és egyéb arra rendeltetett dolgot 🙃
Ő is imádott sikítozni meg morogni, sőt, óbégatott is (nem tudom jobban megfogalmazni, mintha ilyen nagyon mély hangon kiabálta volna, hogy "Hé!" 😀)
Van baba fogkefe, nagyon puha, nem is kefére hasonlít. Én azzal néha "sikáltam" az ínyét.
Utána jó időre abbahagyta.
Szegények, fáj, feszít, viszket, nagyon rossz lehet.
Nem vagyok anyuka, de tok termeszetes leszoktatni pedig nem tudod es nem is kell. A babak nagy resze a "szajan" keresztul ismeri meg a vilagot (olvastam valahol, hogy ebben a korszakban olyan ez nekik mint neked a tapintas) szoval ez veled marad meg egy darabig (marmint a kez szajba tomkodese). Itt meg nincs szo akaratossagrol, egyszeruen nincs eleg eszkoze meg arra, hogy kifejezze a nyugjet/banatat, amit te felreertelmezhetsz es azt hiszed o "akaratos"/"makacs" neadj isten hisztis (az kesobb jon).
A kerdesre valaszolva 90%, hogy jon a foga es ez a legtobb babanal eleg heves idoszak, nehezen is viselik es emiatt mas dolgok sem fognak ugy mukodni mint eddig (pl. eves), ezen mindenki at megy sajnos keves eszkozod van arra, hogy atsegitsd. En nem javaslom a kulonfele enyhe erzestelenitos megoldasokat, mert okozhat gondot, de a te dontesed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!