Kimenni vagy nem menni mínusz fokban babával?
Nem baj, sőt, nem is szabad kivinni, ha köhög, taknyos.
Amikor szellőztetsz a szobájában, vidd át másik helyiségbe.
Szellőztetni nagyon fontos = oxigén, tiszta levegő.
1-es! A norvégok szervezete ahhoz a klímához alkalmazkodott.
De beteg alig 2 hónapos gyereket itt, Közép-Európában nem javasolt kivinni.
Hogy a francba ne lenne javasolt itt kivinni?
Nem -25 fok van.
Termeszetesen mindennap vittem a gyerekeket a friss levegőre, akkor is, ha kicsit köhecseltek, náthasak voltak, azon nem ront, hanem javit a friss levegő.
Én meg kint is altattam mindkettőt -3 fokig a teraszon bebugyolalva, semmi bajuk nem lett soha.
4-es: ezt már többször írtad, de attól még hülyeség! A kérdezö NEM norvég, csak Norvégiában élö MAGYAR, ennek ellenére nekik sem lesz semmio bajuk, ha télen nem a szobában ülnek!
Az olyanok meg, mint a 2-es teljesen el vannnal maradva legalább fél évszázaddal, a gyereknek csak jót tesz a kinti levegö, köhögös, náthás tünetek esetében meg kifejezetten jó, mert a légutak kitisztulnak.
A hozzá hasonló lények azok, akik szerint a gyereket szoktatni kell a elvegöhöz meg hasonló ostobaságok, és az ilyenek miatt lesz sok gyerek állandóan beteg.
Lányom januári, és akkoriban amikor született 11 éve, nem -3 fok volt januárban.
Egy hónaposan már sétáltam vele.
Három éves volt amikor -20-ban sétáltunk az oviba (jó, akkorar ugye nem kisbaba, csak azért írtam le, hogy lásd, -3 nem egy sarkvidéki hideg azért)
A köhögős, náthás tünetekre kifejezetten javasolják, hogy vidd ki a babát, mert valóban jót tesz a légutaknak. Nyilvan, ha nem viszed mk, akkor sem lesz semmi, de nem kell félni, nem lesz betegebb a -3 foktól.
Nem értem ezeket a kommentelőket, akik szerint 0 fok alatt egyenesen tilos gyereket kivinni. Sokan kint altatják télen a gyerekeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!