Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek milyen tapasztalata van...

Kinek milyen tapasztalata van a Gárdonyi Dévény tornával?

Figyelt kérdés
Kislányom 3 hónapos és kaptunk a háziorvostól beutalót Dévény tornára mert egyik irányba nehezebben fordítja a fejét. Olvastam hogy sok gyerek végig üvölti az egész tornát. Én biztos nem fogom hagyni hogy sokáig sírjon. Arra lennék kíváncsi hogy ha esetleg nagyon sír közbe akkor meglehet-e vigasztalni és folytatni ha megnyugszik vagy egyből nézzek egy másik helyet?

jan. 20. 13:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hiába nézel másik helyet, mindenhol sírni fog.
jan. 20. 14:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindig sírnak,hisz számukra ez kényelmetlen. Utána megvígasztalod,de sajnos a Dévény nagyon fontos,csak a sírás miatt nehogy válts vagy hagyd abba.
jan. 20. 14:51
 3/7 A kérdező kommentje:
Semmi féle képpen nem hagynám abba. Csak hajlandó vagyok azért fizetni ha nem üvölti végig hanem mondjuk közben megvigasztalhatom.
jan. 20. 15:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Akkor vígasztalhatod végig, csak éppen a kezelésnek nem lesz lényege.

Hidd el nagyon hasznos, persze sajnálja az ember mikor sír a babája, de ezt ki kell bekkelni.

jan. 20. 16:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Elég szar tényleg azt hallgatni, hogy sír a gyerek, de ez van. Van fizesd ki a Dévényesnek az óra kétszeresét, ha a vigasztalással akarod húzni az idejét.
jan. 20. 17:11
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Sírni fog, tökmindegy, hová viszed.

Annak meg semmi értelme, hogy 5 percig foglalkozik vele a szakember, utána te 10 percig vigasztalod.

jan. 20. 18:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Kisfiam is három hónapos, szintén (többek között) nehezebben fordítja egyik irányba a fejét. Most kezdtük a Dévényt, eddig minden alkalmat végigordított, pedig az elején még mosolyog, de mikor elkezdik a tornát, egyből sírni kezd. Amúgy egy-egy percre felvehetem, meg is nyugszik, de persze utána ugyanúgy ordít. Ez van, az egész óra nem mehet el azzal hogy vigasztalgatom. Biztos kellemetlen nekik nagyon, de muszáj csinálni.
jan. 20. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!