Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire meghökkentő, hogy 70...

Mennyire meghökkentő, hogy 70 ml-t evett a pár napos újszülöttem? Ezt most itt a kórházban mérték, etetés előtt és után mérték le a babámat ugyanabban a ruhában és pelusban.

Figyelt kérdés

De valami fura érzésem lett amikor mondták, hogy 70. Úgy néztek rám mintha nem is erről a bolygóról jönnék.

Valamit rosszul csináltam?

ma 12:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%
De mit evett, anyatejet, tápszert?
ma 12:28
 2/13 anonim ***** válasza:
65%
Amúgy miért nem kérdezted meg hogy mi a baj, miért néznek így rád?
ma 12:29
 3/13 A kérdező kommentje:
Anyatejet
ma 12:29
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Okés, ha még a korházban vagytok kérdezd meg h mi a bajuk a 70milivel. Nagy baba?
ma 12:31
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy csodalkoztak, mert ez talan soknak szamit cicibol, nem tudom.

De nem rugoznek ezen annyira, ketlem hogy barmit is rosszul csinaltal volna, folytasd csak igy tovabb.

Es hamarosan otthon lesztek :)

ma 12:41
 6/13 anonim ***** válasza:
67%
Szia! Elvileg 5-10 milit kell megennie, az már bőven jónak számít mérésnél. Enyém is pont éhes volt mérés előtt, benyakalt 50 milit. Másnap a doktornő aki bejött vizsgálni a babákat, úgy fogadott, hogy itt van xy, aki 50 milit evett. Tehát ez elég nagy mennyiségnek számít egy újszülöttnél.
ma 12:48
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ennyit evett 3 naposan. Hízással is jöttünk haza a kórházból. Mégsem lett amúgy kövér baba.
ma 12:50
 8/13 anonim ***** válasza:
51%

Mert ritka, hogy egy pár napos baba emnyit egyen és az is, hogy ennyi teje van valakinek egyből (4-5-6 nap után szokott leginkább belövelni a mell, addig 5-10ml amit esznek és az anyának is kb ennyi termelődik). Gondolom meglepődtek.

Az enyém is sokat evett, sok tejem is volt. Meglepődtek amikor 2 naposan 50-et, 3 naposan 60-at mértek. 2700-al született, nem volt nagy baba, mégis sokat evett és hízással jöttünk haza, általában kicsit vesztenek a súlyukból az újszülöttek, ritkább amelyik egyből sokat eszik.

ma 13:06
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

Inkább az a meghökkentő, hogy 2025-ben még van kórház, ahol méricskélik.

Nálunk 10+ éve se tették már, mert baromság. A gyerek kettőt rúg, és már se annyi az annyi.

Nálam rendszeresen kevesebbet mutatott, mint mérés előtt, természetesen ugyanabban a ruhaban, pelenkában (védőnő erőltette volna).

ma 13:10
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez én fiam is sokat evett. Én még 5 napig voltam bent szülés után. Mire jöttünk haza, már tolta a 90-et. Letagadtam, mindig csak 50-et mondtam, mert a szobatársam gyereke csak 20-at evett és majdnem elájultak a gyönyörtől, így én nem mertem megmondani, hogy az enyém meg 90-et .... Már 27 éves, életében nem volt eddig olyan, hogy ne lett volna étvágya.
ma 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!