Mennyire meghökkentő, hogy 70 ml-t evett a pár napos újszülöttem? Ezt most itt a kórházban mérték, etetés előtt és után mérték le a babámat ugyanabban a ruhában és pelusban.
Figyelt kérdés
De valami fura érzésem lett amikor mondták, hogy 70. Úgy néztek rám mintha nem is erről a bolygóról jönnék.
Valamit rosszul csináltam?
ma 12:23
11/13 anonim válasza:
Mindkettő lányom megette a 3. napon ezt a mennyiséget egy evésre.
12/13 anonim válasza:
Bajnak nem baj :-) Csak szokatlan. De hát különbözők a babák, nameg az anyák tejtermelése is más. Nekem pic-en volt a fiam és elég hamar 1-2 dl-t tudtam fejni, más meg pár cseppért küzdött. Nálatok biztos nem lesz gond a tejtermeléssel. Anyatejes babánál nem kell az elhízás miatt aggódni, az én fiam havi 1 kg fölött gyarapodott, de 6 hósan ez lelassult magától, hozzánőtt a hossza is. 3 éves, a súlya és a magassága is 90 percentilis koraszülött létére. De teljesen arányos, nem sovány, nem kövér, ez a lényeg. Nyugodtan szoptasd igény szerint és ne aggodalmaskodj, minden rendben lesz.
13/13 anonim válasza:
Az enyém mindig is nagynak számított, a születési súlya 4120 gramm, hossza 57 cm volt. Most nem emlékszem, pontosan mennyit, de hamar sokat evett ő is, fejni is tudtam már a kórházban is elég sokat, és nem néztek rám emiatt furán, inkább pozitívumnak tartották. Makk egészséges 15 hónapos, éppen holnap:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!