Tényleg olyan meghökkentő, hogy a két hónapos anyatejes fiam vacsira tejpépet kap?
Egyenlőre annyi tejem van,amennyit megeszik, viszont mindenféle tejserkentők hatására is vészesen fogy. Ezért már kapott almá délután szopi mellé, és volt, hogy őszi-répa-alma kombinációt is szintn délután nasinak.
Most kipróbáltuk a tejpépet és ízlett neki, jobban,mint aza a tej amit a fagyasztóból vettem ki. Mi a véleményetek?
SZia!
Húú, szerintem ezt nagyon elsietted!!! A kisbabák emésztő rendszere még nem áll olyan szinten, hogy almát, répát, barackot egyen 2 hónaposan. Leghamarabb 4 hónapos kortól adható ilyen!!!! Ha nincs elég tejed, akkor adjál neki tápszert, de ne gyümölcsöt!!!! Nagyon pici még a babád!!!!
18 hós kislány anyukája
Sokan el fognak ítélni, jönnek a lepontozások, és minden...
Én erre azt mondom, mindenki úgy csinálja, ahogy akarja. Ha Te ezt jónak látod és a babó is bírja, akkor hajrá.
Szia!
Szerintem nem meghökkentő. Nekem is 2 hónapos a kislányom és pont annyi tejem van amennyit eszik.
Már látom, hogy hamarosan nekem adnom kell neki mást is enni, mert nekem is nagyon fogy a tejem. :o(
Pedig imádok szoptatni!
Amúgy nagyanyáink is adtak már ilyen korban mást is enni a kicsiknek. Meg tele hassal jobban is alszanak úgy tudom.
de mint látom nem vagyok egyedül vele...
előző
Szia!Ha teheted,inkább válts tápszerre.Valamivel kíméletesebb,mint a tejpép...biztosan te is tudod,hogy idősebb kortól ajánlott elkezdeni.
Annyiszor lehet hallani,olvasni,hogy vigyázzunk a babáinkra,a hozzátáplálással kapcsolatban is.
Nem vagyok könyvmoly,meg vaskalapos sem,de az a véleményem (az általam olvasottak alapján is) hogy 2 hónapos babának koraiak ezek a dolgok.
Orvosotok,védőnőtök mit tanácsol?Talán ők sem támogatják?
14.03 és 14.04 es hozzászlás összetartozik.
:)
Lehet engem is lepontoznak, de én még azon is meghökkenek, ha valaki 4 hónaposan kezdi a hozzátáplálást, nemhogy 2!!
Nekem a 6 hónap a szimpatikus, én úgy is csináltam!
Ennek ellenére nem érdekel, más mit ad a gyerekének, felőlem akár 1 naposan is ehet más baba csirkepörit, amíg az én gyerekemet békén hagyják az ilyen véleményűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!