Tényleg olyan meghökkentő, hogy a két hónapos anyatejes fiam vacsira tejpépet kap?
Egyenlőre annyi tejem van,amennyit megeszik, viszont mindenféle tejserkentők hatására is vészesen fogy. Ezért már kapott almá délután szopi mellé, és volt, hogy őszi-répa-alma kombinációt is szintn délután nasinak.
Most kipróbáltuk a tejpépet és ízlett neki, jobban,mint aza a tej amit a fagyasztóból vettem ki. Mi a véleményetek?
Egyetértek az előttem szólókkal, hogy nem szabadna még ezeket adnod a babádnak. Lehet, hogy csak sokkal később fognak a káros következmények kiderülni és akkor már késő lesz.
Azt meg hagyjuk, hogy régen miket adtak már ilyen korban, mert nem véletlenül van ennyi ételallergiás felnőtt napjainkban.
Akkor azért adtak már kicsi korban mindenfélét, mert nem voltak még korszerű tápszerek.
Ha most már vannak, akkor miért nem azt kap egy két hónapos? Bár az is igaz, hogy ha mindenfélét kap az anyatej mellett, akkor törvényszerű, hogy csökkeni fog a tejed.
Ne haragudj, nem bántani akarlak, de tényleg nagyon felelőtlen vagy!
KÉsőbb ha baj lesz, hiába lesz bűntudatod, már nem tudod majd visszacsinálni.
Én 5 hónaposan kezdtem a tápszeres lányomnál a hozzátáplálást, de csöndben megjegyezném, hogy én sem voltam még 3 hónapos, amikor az anyukám már nem tudott tovább szoptatni, és répát meg almát kaptam enni, orvosi rendelvényre. Most 35 vagyok, soha semmire nem voltam allergiás, de még nagyon beteges sem, a gyomromnak aztán meg végképp nem volt baja sosem, és mindig is jóevő voltam (sajnos:)). Tesóm dettó. És asszem a mi korosztályunkban sokan vannak így ezzel, mert akkor még nem voltak jó tápszerek, és a pár hónaposokkal pusztán azért, hogy ne haljanak éhen megetették azokat a dolgokat, amiket ma szigorúan tilos x hó alatt, és az anyukáknak ma égnek állna a hajuk, ha meghallanák, hogy miket ettünk. És mindannyian élünk még, sőt, többségében ételallergiánk sincs. Szóval kicsit túl van lihegve ez a kérdés, nem?
A sok ételallergiást köszönhetjük különben inkább annak, hogy amit megeszünk az műanyag adalékokkal van tele, amitől csak gyengül az immunrendszerünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!