Kimenni vagy nem menni mínusz fokban babával?
Kerdezo, ahogy erzed de tenyleg. Amig ilyen pici volt a babam, volt hogy nem mentem ki vele, szimplan mert nem akartam, nem volt kedvem.
Mi lett belole? Semmi. Elveztem hogy ulhetek a seggemen, mert egyebkent is orankent keltem akkoriban. A babanak meg tokmindegy volt.
Most, hogy mar lassan 2 eves a gyerek, nyilvan muszaj kimenni, sot, napi kb haromszor megyunk, annyira imad kint lenni. En mondjuk kevesbe elvezem ezt a kinti mokat, de ez van. Neki jo, ez a lenyeg.
-20 ig nyugodtan ki lehet vinni !
Azon az elmeroggyant hozzaszolon meg 10 perce nevetek aki azt irja, nem javasolt kozep europaban kivinni 🤣🤣🤣🤣
Igen, az ott elok ufok ...
Hát kövezzetek meg,de én nem mentem, még nagyobb tesókkal sem.
Nem megyek ki, hogy aztán kifázzon az arcom, a homlokom, a torkom, a gyereknek ennyi idősen a szellőztetés bőven elég volt.
Nagyokkal sem láttam mindig értelmét, persze ott már kell a mozgás is, de az,hogy a fagyos sárban dagonyázzanak, az nem vicces. Játszani kb semmivel nem tudnak, hó nincs, a játékok hidegek, ve vannak öltöztetve. Úgyhogy, ha nagyon rossz az idő, mi csak azért,hogy legyünk nem megyünk ki.
#15 pont így van nálunk is ahogy nálatok.
A gyerekem amúgy sem szereti a hideget.
Nyáron nem mondom, kint vagyunk sokat, de télen tíz perc múlva megunja aztán be akar menni
Azért meg nem fogom őt nyuzni, mert muszáj kint lenni minden áron.
Elméletileg beteg az 5 évesem. Hőemelkedése volt tegnap délután meg ma délelőtt. Oviban nem volt. Egy fél órája kérdezte, hogy kimehetünk-e elvinni a kutyákat sétálni. Mondtam, hogy most míg ilyen ne menjünk. A válasz: de anya, kell a friss levegő, akkor legalább kimehetek krétázni.
Szoktatás kérdése. Ha te is mindig kibújsz a kimenetel alól, ő is ki fog…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!