Kimenni vagy nem menni mínusz fokban babával?
És attól fog kilépni a komforzónájából, ha gyerekkorában rendszeresen megfagy vagy hőgutát kap?
Egyébként kimenni kimegy, mert tesókat visszük-hozzuk, csak ha nem jó mi nem szivatjuk magunkat mint feleslegesen.
Azért pláne nem,hogy utána napokig orrot szívjak meg magamnak is fújjam. Ha nem jó nem megyünk,eleget lökdös ki minket az élet a komfortzónánkból, majd ott megtanulja. Az anyja vagyok nem a felettes katonatisztje.
21-es hisztijére:
Nincs rossz idő, csak rossz öltözet!
Fura, én még -10 fokban sem szoktam fázni, ha olyan helyre megyünk. Mert megfelelően aláöltözöm!
(megjegyzem -5 foknál te még a fagyási sérülés közelében sem voltál)
Mindenen ennyire hisztizel? Hogy szültél te?
31: láthatóan nem érted, amit akarok mondani. De ha te képviseled az átlag ember véleményét, akkor nincs miért csodálkozni, hogy itt tartunk. 🤷♀️
Btw attól hogy hidegben van, nem fog elkezdeni folyni az orra napokig senkinek, max mikor bemész a hidegről a melegbe.
Nem a #31 vagyok, de fogadjunk, hogy akik itt most vehemensen szidják, 25 fokban már meg akarnak halni. Már nem tudom hányas voltam és most nem lapozok vissza, de írtam, hogy én minden nap kiviszem a babám, mert egyrészt muszáj, másrészt muszáj miatta is, ugyanis nem alszik otthon. De ezt nyugodtan nevezhetjük kényszernek. Ha rajtam múlna, októbertől májusig ki se dugnám az orrom. És nem, ez a megfelelő öltözet duma hülyeség. Amikor először mínuszok voltak rendesen bebugyoláltam a gyereket, tuti, nem fázott, mégis ordított. Aludni akart, de nem tudott. Utálja, ha kint van a keze, a kesztyűt meg se tűri, de nem volt más választása, bedugta. Kényelmetlen is a sok cucc. Napokig játszottuk ezt és mostanra talán megszokta, de egyáltalán nem szereti. Nem azert "akar" kint aludni, mert olyan jó neki a hideg, hanem, mert nyári gyerek és akkor ahhoz szokott, hogy babakocsiban alszik.
Volt olyan munkám, ahol kint kellett lennem nagyon sok órát.(Nem, nem az, amire gondoltok🤪).Volt az a pénz, ma már nincs. Bátran állíthatom, van az az idő, amire nem tudsz felöltözni, ha fázós vagy. Rengeteg dideregtem úgy, mint egy Michlein baba. 1.Arctyűt többnyire nem hordunk. Az egész arc, de főleg az orr majd' le tud fagyni. Ha annyi ruha van rajtad, hogy mozogni se bírsz, még jobban fázol. Halmozottan érvényes a cipőre. 3 számmal nagyobb cipőt kell venni, hogy kellő mennyiségű zoknit belepakolhass és még mindig legyen helye mozogni a lábadnak. Kesztyűben rendesen fogni se lehet. Főleg, ha valami síkesztyűről beszélünk. Egy textil/bőr kesztyű annyit ér, mint halottnak a csók. Én megértem, ha valaki mazoista, de miért kell csesztetni azt, aki nem az. Hógolyózni se fogom kényszeríteni a gyereket, ha nem akar, nem ettől lesz elkényeztetve. Akik meg az alkalmazkodással, meg a tág határokkal jönnek, a 3 évest pisilni se viszik el, ha szól, hogy kell neki, mert majd a munkahelyén se akkor megy, amikor akar?🤦🏽♀️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!