6 hónaposnak csapvíz?
Miért kell kiforralni a csap vízet?
Adhatok forró, gőzölgő csapvizet tápszerhez?
Olyan forró mintha forrásban lévő víz lenne.
Mi baja lesz tőle?
Megnézném azt a csapot, amiből bugyborékolva tör elő 100 fokosan a víz.
De nem is a forró miatt forralunk. A forralás is csak akkor ér valamit, ha X ideig bugyog, nem csak felmelegszik és lekapcsolod. Akkor csírátlanít.
1 eves kor alatt forralni kell.
Nem egy nagy kunszt reggel forralni egy kancsoval es akkor azt hasznalod, tapszerhez mikroban melegited, ha kell.
Vagy veszel asvanyvizet (pl natur aqua is jo) es azt adod.
Hat hónaposan kapott vizet először a fiam,(addig kizárólag anyatejes volt, a vizet csak a hozzátaplalas után kezdtem neki adni)
Nem forraltam semmit neki.
Nem saját kútból isszuk a vizet, be van vezetve a víz rendesen hozzánk.
Nem azert kell forralni, mert olyan nagyon rossz minosegu lenne a viz. Azon a forralas se segit, de mindegy.
Eretlen az emesztorendszeruk meg, a csapviz meg tele van bacikkal. Ami rajtad atmegy, az a baban mar nem biztos, mert nem tud vele megkuzdeni a szervezete. Nyilvan lehet 10-bol 8 alkalommal semmi baja nem lesz egy csecsemonek a csapviztol, de ki az a hulye, aki kockaztatna?
Jo, ezek szerint vannak. De en nem igy voltam vele inkabb 😄
# 7 és igen, aki másképp csinálta, csinálja azt egyből le kell hulyezni
Itt csak egyetlenegy hülye van...
Itt nem arrol van szo, hogy en piros body-t adok a gyerekre, te meg feheret es ezt maskepp csinalod es ez elfogadhatatlan.
Itt a baba egeszsegerol van szo.
Mezet se adsz a gyereknek 1 ev alatt, pedig naagyon kis esellyel kap tole botulizmust.
De az ember most minek kockaztasson?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!