Baj, hogy csapvizen nő fel a gyermekem?
Enyémek is sok csapvizet isznak. Itthon étkezésekkor inkább ásványvíz, de az evések közt csapvíz van a kulacsban, azt isszák. Így gyakran tudjuk cserélni, mindig friss van benne.
Adhatsz neki már ásványvizet, a Szentkirályira amúgy rá is van írva, hogy babavízként adható.
Szerintem inkább igyanak csapvizet az étkezések között, mint cukros teát, gyümölcslét.
Dehogy baj.
A lányom csak azt kap, mi se iszunk mást.
Pénzünk se lenne ásványvízre, de felesleges is lenne venni, mert a mi városunkban ásványvíz minőségű a csapvíz is.
1,5 éves kora óta én sima ásványvizet adok a lányomnak, pl Mizse, 50 ft körül van, nem olyan drága, mint a babavizek.
Szóval alacsony ásványi anyagtartalmú vizet nyugodtan kaphat, pl Mizse, Primavera, a sajátmárkás vizet is nagyrészt ezek, csak más a csomagolásuk, és úgy még olcsóbb.
Én nem nagyon szeretem a csapvizet, a nehézfém, klór és egyéb "szennyeződések" miatt. Úgyhogy mi pl vízszűrő kancsóból isszuk az vizet, ez hatékonyan csökkenti ezeknek az előfordulását a vízben (hozzáteszem pl a nehézfémek forralással még inkább koncentrálódnak!)
Szóval persze, ihat csapvizet is, de egészségesebb alternatíva egy olcsóbb alacsony ásványi anyag tartalmú ásványvíz, vagy vízszűrő kancsó (ez havi szinten 1500-1800 ft körüli összegbe jön ki, pl: Laica)
És az íze is fényévekkel jobb lesz a víznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!