Milyen megoldást tudtok javasolni, hogy a gyermekem ne menjen közel a TV-hez?
A TV-nk egy átlag TV asztalon van, melynek magassága kb. 80 cm. Kisfiam 1,5 éves, minden érdekli, legfőképp az olyan dolgok, amiket ki-be lehet kapcsolni, így a TV elsőszámú kedvenc. Mondogatom neki, hogy nem szabad, s hogy miért nem, néha érti, és ott hagyja, néha alkalmi süket. :)))
Keresnék valami jó megoldást erre. A célom az lenne, hogy ne tudjon a TV közelébe menni, mert sokszor már úgy meglöki, hogy attól félek, leborul. Valami játék kerítés vagy ilyesmi létezik? Olyanra gondoltam, amit azért nem tud egyszerű módon fellökni, vagy átmászni.
Milliószor mondom neki. Mint írtam, van, amikor érti, de van, amikor elengedi a füle mellett és ha 600x elhozom, 601-edjére is visszamegy.
Nem csak a TV miatt gondolkozom most ezen, hanem a karácsonyfa miatt is, ugyanis biztos vagyok benne, hogy meg akarja majd tépni.
Szerintem egy jó megoldás épp a megelőzést szolgálná, nem az elkerülést.
Esetleg a tv-t magasabbra rakni, mondjuk a szekrény tetejére?
Nálunk sokkal rosszabb a helyzet, mert a fiam a villanytűzhelyt támadja meg mindig (sajnos nem gyerekzáras), amit ugye nem rakhatok a plafonra.
A fenyőfán még én is dilemmázok, hogy hová kerüljön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!