Nem unjátok még a szuperanyukákat meg a szupergyerekeket?
Figyelt kérdés
Én már nagyon unom, hogy itt mindenki szuperanya és mindenkinek szupergyereke van.2010. márc. 23. 14:46
1/43 anonim válasza:
ja néhány válaszban tökre ez jön ki. :(
3/43 anonim válasza:
Szerintem ez nem minden válaszból adódik. Vannak valóban ilyenek, de nem mindenki. Én pl nem vagyok az, sajnos soha nem is hittem ezt magamról, pedig nem ártana egy kis önbizalom.
4/43 anonim válasza:
Én inkább az ősanyákat unom. :)
5/43 anonim válasza:
Igen, igen... A kedvencem, amikor valaki írta, hogy fél éves gyereke BESZÉL.
8/43 anonim válasza:
Nekem szupergyerekem van (hihihi), legalábbis az én szempontomból (a lósz@rt az, már megint 2 órát hisztizett, mire le tudtam tenni aludni). :D És én is szuperanyuka vagyok (a lósz@rt, már megint itt "dumálok" veletek, ahelyett, hogy tornáztatnám a nagy seggem). :D
(B)
9/43 anonim válasza:
Hát néha én is ledöbbenek, hogy miket tudnak egy bizonyos korban bizonyos gyerekek.Először még teljesen kétségbe estem, hogy jajjjjjjj a babámnak valami baja van vagy én csinálok vele valamit rosszul.Persze tudom vannak kivételek.
10/43 anonim válasza:
Én is unom. Főleg a kristály, indigó és gyémánt gyerekeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!