Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megnéznétek nekem ezt? Első...

Megnéznétek nekem ezt? Első baba, félek kicsi

Figyelt kérdés

Első babánk, októberi lesz. Ez a lista, ami már van. De hiányérzetem van kicsit, vagy nem is tudom. Tapasztalt anyukák véleményére lennék kíváncsi, hátha Ti észreveszitek valaminek a hiányát.

Fürdetéshez, ápoláshoz

-kád, szűkítővel

-állvány

-vízhőmérő

-kozmetikumok, popsikrém, hintőpor

-vatta, fültisztítő csomag

-6 kapucnis fürdőlepedő

-kézi orrszívó

-3 csomag pelenka

-3 csomag törlőkendő

-pelenka tároló

-törlőkendő tartó

-pelenkatartó vödör+utántöltő

-kisolló, körömcsipesz

-alkohol, K- és D-vitamin, láz- és fájdalomcsillapító

-hasfájás elleni szerek

Etetés

-2 doboz tápszer

-tápszeradagoló

-cumisüveg melegítő

-cumisüveg tisztító kefe

-elektromos sterilizáló

-etetszék+szűkítő

-cumisüveg tartó táska (2db)

-6 db 150 ml-es üveg, 6 260 ml-es

-35 büfikendő

-1 karton babavíz

-babamérleg

Utazás, séta

-babakocsi (mózes+sportrész)

-esővédő, szúnyogháló

-pohártartó

-esernyő

-nyári és téli szett

-hordozó

-3 takaró a babakocsihoz

-kenguru

-lábzsák

Babaszobába

-kiságy

-bölcső

-matracvédő a kiságyhoz, bölcsőhöz

-2 lepedő a kiságyhoz, 2 a bölcsőbe

-pelenkázószekrény

-gardróbszekrény

-párásító

-2 játszószőnyeg

-rácsvédő

-járóka

-pihenőszék szűkítővel

-pelenkázófeltét, huzat

Ruhák (62-es méretig)

17 felső

7 kabát

28 ruha

13 kiscipő

22 leggins

5 farmer

3 szoknya

3 kantáros nadrág

8 kapucnis felső

11 kardigán

20 rövidujjú body

28 hosszú ujjú body

6 ujjatlan body

18 pizsama/hosszú ujjú rugdalózó

12 harisnya

30 pár zokni

9 hajdísz

Egyebek

-cumik (5 db)

-2 db cumilánc

-játékok

-éjjelifény

-bébiőrző

-légzésifigyelő

-3 vékony takaró

-2 vastag takaró

-2 angol pólya

2015. aug. 18. 13:46
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/150 A kérdező kommentje:
Nem. Van, amit itt vettük, Pesten, de a legtöbbet külföldről rendeltem, vagy amíg kint voltam, bevásároltam (pl. a ruhák egy részénél is így volt).
2015. aug. 19. 15:02
 82/150 anonim ***** válasza:
5%
Melyik külföldi oldalról rendeltél?Én is sok mindent rendelek itthon Fashion Days-ről v.Mamas&Papas-ból.
2015. aug. 19. 15:20
 83/150 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Itthon pedig a Bababooban, vagy pedig a Mamas&Papasban vásárolok.

2015. aug. 19. 15:32
 84/150 anonim ***** válasza:
23%

Vicc amit itt műveltek a rábeszéléssel...

Szerintetek csak az az anya szereti a gyerekét aki szoptatja? Csak akkor kötődik a gyerek ha szoptatja? ... Nagy tévedésben vagytok.

Jobb a lelketeknek h prédikálhattok vkinek a szoptatásról? Hogy megszóljátok? Lenézitek?

2015. aug. 19. 15:33
 85/150 anonim ***** válasza:
66%
84-es!A vicc az amit a kérdező csinál. Milyen anya lesz szerinted, ha a gyerekét mindenféle idióta cuccokba öltözteti,csak azért, hogy dicsekedhessen vele, mint a legújabb Mercedeszével, de arra nem hajlandó,hogy szoptassa? Ez csak egy kis áldozat, amit az anyaság követel, ha ő erre sem képes, mi lesz később?
2015. aug. 19. 15:41
 86/150 anonim ***** válasza:
69%
Amúgy a légzésfigyelő önmagában semmit sem ér! Voltál tanfolyamon kérdező? Tudod mit kell csinálni? A 9 hajpánt helyett inkább erre fizess be!
2015. aug. 19. 15:44
 87/150 anonim ***** válasza:
13%

Oo ne mond h te nem vettél csinosabbnál csinosabb rucit a gyerekednek? Hogy te csak egy sima fehér rugiba öltöztetted? Na mond h te nem öltöztetted fel szépen az orvoshoz vagy ha más babással találkoztál?

Igen a kérdező a mennyiséggel túlzásba esett, de sztem első gyereknél elég sokan ebbe a hibába esnek főleg ha van miből megvenni. Nem értem h nektek ez miben fáj mikor nem a ti pénzetek... Miért kell vele ennyire támadni. Rögtön szaranyának nevezni?

Lehet 100x jobb anya lesz mint vki közületek aki szoptatott stb.. Nem ezen múlik ti is nagyon jól tudjátok, csak hát vhogy benne van az anyukákba h mindenképp kössenek bele vmibe, csak így érzik jól magukat.

2015. aug. 19. 15:49
 88/150 anonim ***** válasza:
41%
Mégis minek neveznéd, ha önző okok miatt nem akarja szoptatni a gyerekét? Ha ennyit nem tud megtenni érte, akkor majd hogy veszi rá magát, hogy éjszakázzon vele, hogy,ha beteg napokat, vagy akár heteket kórházban töltsön vele, vagy hogy, ha majd nem lesz esetleg ennyire eleresztve anyagilag, akkor is megvegyen mindent a gyereknek, akár úgy is, hogy magának hónapokig nem vesz semmit? H már most saját magát a gyereke elé helyezi, akkor mi, ha nem rossz anya? Egy jó anya igen is, hogy szoptat, a saját testéből táplálja a gyerekét és nem ott kezdődik a jó anyaság, hogy 9 hajpántot vesz a gyereknek...Ne haragudj, de ha valaki ennyire önző, abból nehezen nézem ki, hogy valaha is jó anya lesz. Az első, egyben legkönnyebb vizsgán megbukott, szóval...
2015. aug. 19. 17:42
 89/150 anonim ***** válasza:
76%
Köszi a linkeket.
2015. aug. 19. 18:24
 90/150 anonim ***** válasza:
24%
Ami mi eszembe jutott egy új kislábos. Hiszen a babavizet is forralni kell 1 nap után. Illetve sohasem lehet tudni mikor kell vizet forralnod neki. Pl. elfogy a babavíz.
2015. aug. 19. 23:53
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!