Mi a jobb szerintetek, ha a nagy étkezőasztalhoz szokik a baba, vagy kicsi asztal és szék?
Nálunk főleg rajzoláshoz, legózáshoz, egyéb játékhoz van a kis asztal. Enni velünk szeret a kisfiam a kezdetektől fogva.
Szerintem hasznos a kis asztal, ha van rá keret...
kis asztal - játék
étkező asztal - étkezés
kb 1,5 évesen lett neki kis asztal székkel
5,5 éves, még mindig a kis asztal, kis szék :D mi is odaülünk, mi ugye a földön, a nagy étkezőasztalunkat meg évek óta nem használjuk :D
de persze ha vendégek jönnek vagy mi megyünk akkor ő is a rendes asztalnál eszik, de jobban szereti az ő méretű asztat :D na meg minden egyebet csinál rajta, fest, rajzol, gyurmázik...
szerintem kissztal kell a gyereknek, nem azért mert azon szeret vendégségben enni hanem praktikus, neki sokkal kényelmesebb és nem a szép asztalt teszi tönkre mondjuk a gyurmával :)
Vegyél oéyat, ami aztalhoz tolható székké alakítható de külön kis asztal és kisszék is lehet.
Hát ilyet már nem vennék, mert 2 éves a gyerek, ez meg nagyon babás...Már van egy széke, gondolkodtam rajta hogy kapjon asztalt, valószínű akkor veszek, ha ennyien írjátok hogy nektek is szereti, szerintem ott fog enni, mert ha valahol van ilyen, akkor mindig odaül enni :)
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!