Nagyon megnyomtam veletlenul a hasam jobb oldalt kb egy fel arasznyira a koldokomtol, egesz pontosan belenyomtam az asztal sarkat a hasamba. Artottam vajon a kicsi lanykamnak? Annyira megilyedtem!
Figyelt kérdés
Felek nehogy valamijet nagyon megnyomtam a pofiat vagy a fejecskejet.nem tudom hogy hol volt epp mert ugy fekudt hogy nem nyomta magat a hasfalamnak es igy nem ereztem hogy merre van.26 hetes vagyok.2010. okt. 13. 00:05
1/7 anonim válasza:
Nyugi, öt vedi a magzatviz stb., ha baj lenne mar erezned! Ök meg rugalmasak :-)))) Nagyon nagy ütes kell, hogy artson neki!
Szerintem minden kismama megüti a hasat a terhessege soran :-)
En a lepcsö korlat rugjaba ütöttem be a hasam, semmi baja picurnak, vigan rugdos!
Boldog babavarast!
36+2h km
3/7 anonim válasza:
Mint ahogy egy zacskó vízben lebegő aranyhalat nem tudsz megnyomni, ugyanúgy a lánykádat sem. A víz (a magzatvíz is) összenyomhatatlan, a magzat ott tökéletes biztonságban van. Ráadásul a vízen kívül védi őt a magzatburok, a méh vasta fala és a hasfalad is. Durva balesetnek kell történnie ahhoz, hogy őt odabent bármiféle sérülés érje.
4/7 anonim válasza:
Ne aggódj! A picilány nagyobb biztonságban van. mint Te!
Kb 32-33. héten az én hasamhoz meg hozzácspódott egy ajtó!!! Gondolhatod! De a gyereknek semmi baja nem lett, csak én ilyedtem meg nagyon.
36 km
5/7 anonim válasza:
Én is beleakadtam már párszor a hasamba. A dokim azt mondta, hogy ahhoz egy autóbalesetnyi nyomás kellene, hogy baja legyen a babának.
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom hogy irtatok!!! Meg most is faj a helye a pocimon ,de hala Istennek hogy a picurkam jol van mert egy orokmozgo ficanka kishalacska. Na meg a doki is mondta hogy minden rendben van vele ,voltam a tegnap no dokinal.Minden jot es jo egeszseget mindenkinek es Konnyu es gyors szulest es Boldog babazast kivanok Mindenkinek!!!!
2010. okt. 14. 23:47
7/7 A kérdező kommentje:
Ja csak most latom hogy mennyit irtam nem 26 hanem 36 hetes vagyok, (latszik hogy mar faradtan irtam) bocsika.
2010. okt. 14. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!