Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek miert traktaljak...

Szerintetek miert traktaljak a kezdö, kikeszült, nem alvo anyukakat sokan azzal, hogy kisgyerek kis gond nagy gyerek nagy gond, amikor ez nyilvanvaloan nem igaz?

Figyelt kérdés
Persze most jön a sok okos komment hogy nagykorban majd iszik drogozik az az igazi gond,csak nem ertem miert kell abbol kiindulni hogy minden kamasz ilyen?nekem több kamaszkoru ismerösöm van semmi gond velük önalloak szerelmesek tanulnak,soha nem ittak.A masik,hogy egy pici baba mellett nem lehet ejjel aludni,hajnalban kell kelni,minden este otthon kell vele lenni altatni,szoptatni,etetni,nem akar a babakocsiban ülni,nem akar autoban ülni,ordit,kesz tortura elmenni vele pl.egy bevasarlasra,egesz nap figyelni kell mert beveri a fejet megeszik mindent utana meg tanul jarni egesz nap kezben kell vele menni,anyuka nem nagyon tud elmenni mondjuk egy kozmetikaba vagy csak egyszerüen kikapcsolodni allando keszenlet van...egy nagyobb gyereket otthon lehet egyedül hagyni,el lehet vele menni barhova,nem ordit,nem kell cipelni mert tud menni,tud egyedül enni,aludni,ha gondja van el tudja mondani, es nem kell megfejteni hogy most mi is lehet a gond,miert sir,nem jön a foga es meg sorolhatnam a vegtelensegig!ehhez kepest nekem azt mondja sok anyuka majd meglatod kesöbb sokkal nehezebb lesz!van egy csomo ismerösöm akinek nagyobb gyerekei vannak neha itt vannak nalam,azok ülnek nyugodtan lap topoznak tv-znek semmi gond velük neha tanulni kell velük de ennyi.nyilvan anyagilag egyre több ,de gondban ...en ezt nem hiszem el.Legyszi ne azzal gyertek hogy kamaszkorban bulizas drogozas mert nem minden gyerek ilyen.Az en ismerösi körömben egy se ilyen.
2014. nov. 10. 09:02
 71/115 A kérdező kommentje:
Kedves szanalmas utolso!Probalkozz csak engem kikesziteni nem fog sikerülni,NEm vagyok ideggörcs köszönöm nagyon jol vagyok :)es az ilyen szanalmas emberektöl mint te akik mas emberek baszogatasabol akarnak eröt meriteni na ezektöl kifejezetten jo kedvem lesz...:):)nem tudsz provoklani:)ajanlom figyelmedbe Vida Agnes babapszihologus bejegyzeset mennnyire termeszetes az ha egy baba ejjel is kel:)te szanalom nagyon sajnallak teged annyira beleröhögnek most a kepedbe:):)a link az olvasashoz te tudatlan: [link]
2014. nov. 10. 22:47
 72/115 anonim ***** válasza:
59%
Kedves Kérdező! Egyre szánalmasabbak a hozzászólásaid. Nem tűnt fel, hogy nagyon kevesen adnak neked igazat? A magyarázkodásaid borzasztó gyengék és szánalmasak. Senkinek a véleménye nem jó, csak azé, aki neked ad igazat. Akkor miért írtad ki ezt a kérdést? Semmi értelmét nem látom, hiszen csak hajtod a magadét. Sajnálom a gyerekedet!
2014. nov. 11. 07:22
 73/115 anonim ***** válasza:
33%

Nem provokallak, draga.

Csak megprobalom felnyitni a szemedet, hogy valamit szarul csinalsz.

2014. nov. 11. 07:24
 74/115 A kérdező kommentje:
Kedves Utolso!Azert nevetseges amit irsz mert latod hogy egy csomoan irnak hozza normalis kommenteket es megvedenek de te ugy csinalsz mintha ezt nem latnad es probalsz engem szanalmasnak feltüntetni-:):)ettöl függetlenül kaptam normalis valaszt normalis emberektöl akik kicsit meg is tudtak gyözni az ellenkezöjeröl annak amit gondoltam:)te pedig elj tovabb abban a kis szanalmas vilagodban ami masok lehurrogasaval es baszogatasaval valik jobba mert ezaltal kicsit jobban erzed magad abban a borzalomban amiben elsz!:)sajnallak a csaladoddal együtt es remelem a gyermekeid kibirjak veled amig muszaj teged elviselniük nem lehet nekik egyszerü!!!!!!!!!:(
2014. nov. 11. 07:30
 75/115 A kérdező kommentje:
Kedves Utolso!Örülsz hogy itt a gyakorin egy kezdö anyukat tönkretehetsz meg jobban lelkileg es banthatod azzal hogy ö rossz anya ugye??????????!!!!!!Milyen ember vagy te???Nem szegyelled magad ahelyett hogy segitenel neki?????`FERTÖ Komolyan .Meg az a szerencse hogy en egy olyan ember vagyok akit az ilyen szanalmas kommentelö negativ emberek nem tudnak meghatni es totalis szeretetben es boldogsagban nevelem egyedül is a gyermekem!!!!ES ezt nem tudod tönkretenni barmennyire is szeretned!!!JO ANYA VAGYOK a te velemenyed meg az en szememben egy NULLA!Irjal meg ide mocskot szivesen valaszolok:):):)
2014. nov. 11. 07:36
 76/115 anonim ***** válasza:
54%

Nem mondtam semmit azzal kapcsolatban hogy jo anya vagy-e vagy sem, eleve ez egy olyan fogalom, aminek nem letezik egzakt definicioja.

Egyszeruen szomoru latni ahogy hulyet csinalsz magadbol, masreszt szomoru azt is latni, ahogy a gyerekedhez viszonyulsz.

Amikor utaltam ra, hogy egy 8 honapos baba nem lehet eroszakos, akkor meg csak nem is ertetted mi ezzel a kijelenteseddel a problema. Amikor irtam hogy az problema ha egy 8 honapos baba nem alussza at rendszeresen az ejszakat, akkor te nekem estel, es belinkeltel egy cikket ami szerint az problema es nincs rendben amikor egy 8 honapos gyerek nem alussza at az ejszakat. Meg sem ertetted amit belinkeltel.

Agressziv vagy, csapkodsz ossze vissza, es keptelen vagy az onreflexiora. Nem tudod feltenni magadban a kerdest hogy "Mit csinalok rosszul?" A te eletedben mindenki mas a hibas, a gyereked, a kornyezeted, csak te nem.

Annyit megtanulhattal volna egyebkent felnott korodra, hogy csak az oszinte, kendozetlen kritika er valamit, abbol lehet tanulni. Biztos jobban esik ha tutujgatnak, de az xart sem er. Csak az a baj, hogy a szemelyiseged miatt a kritikat tamadasnak veszed, azt hiszed ha valaki felhivja egy hibadra a figyelmet, akkor az teged foldbe akar dongolni. Valoszinuleg azert mert te magad pont ugyanezt csinalod masokkal, es egyszeruen csak magadbol indulsz ki.

A fentiek alapjan sajnos van egy rossz hirem. Ha nem tudsz surgosen a beallitottsagodon, az elethez, a problemakhoz valo hozzaallasodon valtoztatni, akkor kesobb sem lesz konnyebb a gyerekeddel.

2014. nov. 11. 07:50
 77/115 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, egyre borzasztóbbak a hozzászólásaid! Ha nulla a véleményem számodra akkor tényleg nem értem miért írtál ki kérdést ide!
2014. nov. 11. 07:56
 78/115 A kérdező kommentje:
Kedves 76-os!A cikket amit belinkeltem szerintem te nem erted.ott van vilagosan leirva hogy miert kelnek fel gyakran a babak ejjel es ott van pl.a fogzas is ami nalunk jelenleg a problema es ezert vagyunk fent gyakran.Szoval szerinted az az anyuka akinek a babajanak jön a foga es faj neki es ezert ejjel gyakran felebred es sir az az anyuka valamit nagyonrosszul csinal mert egy 8 hosnak at kellene aludni velemenyed szerint az ejszakat es ha nem teszi akkor az anya a hibas.Ehhez a kijelentesedhez gratulalok.Viszont azt mondod nem viselem a kritikat:akkor most ird le konkretan(na azt ird amiket idaig hogy en rosszul csinalok "valamit" hanem KONKRETAN ird le hogy mit kene tenni egy szerinted mindent jol csinalo anyanak(mint amilyen gonndolom te vagy:))a tökely:))szoval mit kene KONKRETAN tennem hogy ejjel ne fajjon a foga es ne keljen emiatt(persze homeopatia,nurofen, dentinox es szamos foginygel kilöve nem hasznal)es mit kene tennem hogy szeressen kocsiban ülni amikor mondoka jatekok felvittem a hazba az ülest hogy jatszon vele bele probaltam ültetni stb.de nem segit visit.Kivancsian varom a valaszokat.
2014. nov. 11. 09:22
 79/115 anonim ***** válasza:
Kérdező, mindenkinek magának kell rájönnie, kitapasztalnia, hogy mi válik be fogzásnál, hasfájásnál stb. Erre nem lehet mindenkire érvényes választ adni... Kívánok neked türelmet, mert szerintem egy ördögi körben vagy! Nem vagy nyugodt, és ezt a babád is megérzi.
2014. nov. 11. 09:25
 80/115 anonim ***** válasza:
80%

Azt irtad korabban hogy 8 honapja nem alszol egyfolytaban. 8 honapja jon a foga a gyereknek? Ne rohogtess mar.

Nagy valoszinuseggel a problema gyokere mashol van, csak te most ramutattal a fogzasra.

Ugyanez van az autozassal is. Elhiszed magadrol hogy mindent jol csinalsz, de nyilvan valoan nem csinalod jol, ha a gyerek full bestresszel amikor berakod az autoba.

Hogy mit kell csinalnod konkretan, en innen a tavolbol nem tudom neked megmondani, csak annyit mondanek, hogy mi mindig megtalaltuk a problemak gyokeret, es tobbszor volt olyan hogy amire eloszor gyanakodtunk arrol kiderult hogy koze sincs a dologhoz. Mindenesetre sohasem mondtam a gyerekemre hogy eroszakos, mert nem ugy mukodott mint egy kis robot.

2014. nov. 11. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!