Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek miert traktaljak...

Szerintetek miert traktaljak a kezdö, kikeszült, nem alvo anyukakat sokan azzal, hogy kisgyerek kis gond nagy gyerek nagy gond, amikor ez nyilvanvaloan nem igaz?

Figyelt kérdés
Persze most jön a sok okos komment hogy nagykorban majd iszik drogozik az az igazi gond,csak nem ertem miert kell abbol kiindulni hogy minden kamasz ilyen?nekem több kamaszkoru ismerösöm van semmi gond velük önalloak szerelmesek tanulnak,soha nem ittak.A masik,hogy egy pici baba mellett nem lehet ejjel aludni,hajnalban kell kelni,minden este otthon kell vele lenni altatni,szoptatni,etetni,nem akar a babakocsiban ülni,nem akar autoban ülni,ordit,kesz tortura elmenni vele pl.egy bevasarlasra,egesz nap figyelni kell mert beveri a fejet megeszik mindent utana meg tanul jarni egesz nap kezben kell vele menni,anyuka nem nagyon tud elmenni mondjuk egy kozmetikaba vagy csak egyszerüen kikapcsolodni allando keszenlet van...egy nagyobb gyereket otthon lehet egyedül hagyni,el lehet vele menni barhova,nem ordit,nem kell cipelni mert tud menni,tud egyedül enni,aludni,ha gondja van el tudja mondani, es nem kell megfejteni hogy most mi is lehet a gond,miert sir,nem jön a foga es meg sorolhatnam a vegtelensegig!ehhez kepest nekem azt mondja sok anyuka majd meglatod kesöbb sokkal nehezebb lesz!van egy csomo ismerösöm akinek nagyobb gyerekei vannak neha itt vannak nalam,azok ülnek nyugodtan lap topoznak tv-znek semmi gond velük neha tanulni kell velük de ennyi.nyilvan anyagilag egyre több ,de gondban ...en ezt nem hiszem el.Legyszi ne azzal gyertek hogy kamaszkorban bulizas drogozas mert nem minden gyerek ilyen.Az en ismerösi körömben egy se ilyen.
2014. nov. 10. 09:02
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/115 anonim ***** válasza:
33%

61%os te nem őszinte voltál hanem tipikuson provokáló,mindenkinél mindent jobban tudó,és bántó

76%os,igen értem én de akkor is szerintem le kéne zárnia témát, nem mondom,hogy a kérdező nem hibás de akkor sem kéne folytatni ezt a meddő vitát

2014. nov. 12. 10:07
 102/115 A kérdező kommentje:
Kedves 63%os!!!NAGYON NAGYON köszönöm hogy megvédtél!!!!!És igen teljesen jól látod hogy én csak kiirtam egy kérdést leirtam az érveimet és utána ez a két vadkan nekem támadt!!!nem is értem hogy kerülnek erre az oldalra ilyen emberek!a lényeg, hogy én csak kitartottam a véleményem mellett, nekik ez nem tetszett,elkezdtek bántani,és ezekre a kommentekre reagáltam ugyanabban a stilusban ahogy ök!Jól látsz mindent!Talán nem kellett volna lesüllyednem a szintjükre ebben igazad vanb!És látod most meg azt hiszik hogy én vagyok Te és magamat védtem meg:):)látod ezért mondom ezek az emberek egyszerüen minösithetetlenek...köszi mégegyszer ennyi kellett a lelkemnek a megnyugváshoz:)
2014. nov. 12. 10:37
 103/115 anonim ***** válasza:
Megmutatod hogy pontosan mi volt a provokalo abban amit irtam?
2014. nov. 12. 10:55
 104/115 A kérdező kommentje:
És még valami szánalmas kötekedö, provokáló kommentelök bár nem érdemlitek meg ,hogy valamit is irjak még nektek, mert ugyis erre is csak mocsok jön a szátokból(mindig ugyanaz: beteg vagy,sajnálom a gyerekedet stb.):) Nem azzal van a probléma ha öszinték vagytok! ezt leirta a 63 %os is, hanem a kioktató megalázó, lekezelö magatokat mindennél nagyobbra tartó szuperanyuci stilusotokkal!Nem egyszer leirtátok,hogy én valamit nagyon rosszul csinálok, mert a gyerekem nem alszik éjjel és nem szeret az autóban ülni !Erre rákérdeztem TÖBBSZÖR IS ,hogy mit kéne tennem KONKRÉTAN mondjátok el szuper tökély anyucik!A mostani pillanatig nem jött rá semmilyen válasz!Remélem most, hogy egy kivülálló elmondta a véleményét rólatok tölem függetlenül,talán elgondolkodtatok magatokon és nem kezdtek ki itt még egy embert.Ha meg nem esik le most se, akkor menthetetlenek vagytok!Mindenesetre én megnyugodtam hála a 63 %os válaszolónak, mert kiderült ,hogy nem ÉN kezdtem ezt a primitiv stilust, hanem TI, én csak a szintetekre süllyedtem, mert annyira feldühitettetek!
2014. nov. 12. 10:57
 105/115 A kérdező kommentje:
"nem a gyereked eroszakos, hanem te, hogy akarata ellenere belekenyszerited a gyerekulesbe."ez a válasz provokáló mert tudod hogy el kell menni a boltba ételért ha tetszik ha nem.!
2014. nov. 12. 10:59
 106/115 A kérdező kommentje:

"Tokmindegy, hogy milyen szemelyes problemaid vannak. Ettol meg teny: a gyerekedet akarata ellenere kenyszerited a gyerekulesbe. A gyerekednek nem kell megertenie hogy neked bevasarolni kell menni, igy aztan nem is tud eroszakos lenni.

Csak te tudsz az lenni, es lathatoan az is vagy.

Nem csodalom hogy ennyi problemad van, ha ennyire nem erted a gyerekedet."

2014. nov. 12. 11:00
 107/115 anonim ***** válasza:
62%
Miért nem hagyjátok már végre békén a kérdezőt? Igen, van egy stílusa, ha ez nem tetszik akkor "felállok és arrébb megyek". Csak azért is vissza vissza jöttök, ha szerintetek beteg, akkor miért írogattok még tovább neki? Oldalakon keresztül csak vitatkoztok halál feleslegesen! Felnőtt emberek vagytok basszus!
2014. nov. 12. 11:19
 108/115 A kérdező kommentje:
kedves utolsó!igen azt irod van egy stilusom de ezt belölem ezek a vadkanok váltotték ki amugy el se hinnéd milyen kedves normális ember vagyok.Ha veled igy viselkednének kiváncsi vagyok belöled ez mit váltana ki.
2014. nov. 12. 11:29
 109/115 anonim ***** válasza:
100%

Lathatoan meg most sem erted, es nem is akarod megerteni, hogy miert irtam azt hogy az eroszakos te vagy, es nem a gyereked. Nem erted meg hogy a GYEREK SZEMPONTJABOL te eroszakkal belekenyszerited a gyerekulesbe, amit o nem akar. Edesmindegy hogy miert csinalod, akkor is ez tortenik. Amig ezt nem fogod fel, nem erted meg melysegeben, addig semmi eselyed arra hogy megoldast talalj, mert csak azt mantrazod, hogy hat neked boltba kell menni, hat mit csinaljak.

Ha ott lennek es latnam napokig, hogy mit hogyan csinalsz, biztosan tudnek neked tippeket adni arra nezve, hogyan tudod megoldani a problemaidat. Aztan nyilvan ki kellene probalni, megfigyelni a gyerek reakcioit, megint valtozatni ha nem mukodik, egeszen addig, amig meg nem talalod a megoldast. Nincs olyan hogy en innen megmondom neked hogy pontosan mit csinalj, az alapelveket tudom neked elmondani, de lathatoan feleslegesen egyebkent mert nem erted.

Hogy miert nem, azt mindenki dontse el onalloan.

2014. nov. 12. 11:30
 110/115 A kérdező kommentje:
Kedves 61%os!ha ebben a stilusban irogattál volna idáig is talán nem fajult volna idáig ez a helyzet.ettöl függetlenül akkor is az a véleményem hogy valaikröl csak akkor merem mondani hogy rosszul csinálod ha tudom a megoldást.Ha ezt igy nem lehet szerinted megmondani mert nem vagy itt nem látod a a gyerekem viselkedését akkor meg minek oktatsz?én soha nem merném valakinek azt mondani te hülye vagy ha nem tudnám konkrétan hogy mi az amit másképp kellen csinálnia.Ha ez igy messziröl nem kivitelezhetö akkor inkább befognám a számat.Ezért vagy olyan ki ha én nem stilusu ember ahogy a 63 %os ember is irta.Nem tudod érted e már.....:)?
2014. nov. 12. 11:36
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!