Szerintetek miert traktaljak a kezdö, kikeszült, nem alvo anyukakat sokan azzal, hogy kisgyerek kis gond nagy gyerek nagy gond, amikor ez nyilvanvaloan nem igaz?
Figyelt kérdés
Persze most jön a sok okos komment hogy nagykorban majd iszik drogozik az az igazi gond,csak nem ertem miert kell abbol kiindulni hogy minden kamasz ilyen?nekem több kamaszkoru ismerösöm van semmi gond velük önalloak szerelmesek tanulnak,soha nem ittak.A masik,hogy egy pici baba mellett nem lehet ejjel aludni,hajnalban kell kelni,minden este otthon kell vele lenni altatni,szoptatni,etetni,nem akar a babakocsiban ülni,nem akar autoban ülni,ordit,kesz tortura elmenni vele pl.egy bevasarlasra,egesz nap figyelni kell mert beveri a fejet megeszik mindent utana meg tanul jarni egesz nap kezben kell vele menni,anyuka nem nagyon tud elmenni mondjuk egy kozmetikaba vagy csak egyszerüen kikapcsolodni allando keszenlet van...egy nagyobb gyereket otthon lehet egyedül hagyni,el lehet vele menni barhova,nem ordit,nem kell cipelni mert tud menni,tud egyedül enni,aludni,ha gondja van el tudja mondani, es nem kell megfejteni hogy most mi is lehet a gond,miert sir,nem jön a foga es meg sorolhatnam a vegtelensegig!ehhez kepest nekem azt mondja sok anyuka majd meglatod kesöbb sokkal nehezebb lesz!van egy csomo ismerösöm akinek nagyobb gyerekei vannak neha itt vannak nalam,azok ülnek nyugodtan lap topoznak tv-znek semmi gond velük neha tanulni kell velük de ennyi.nyilvan anyagilag egyre több ,de gondban ...en ezt nem hiszem el.Legyszi ne azzal gyertek hogy kamaszkorban bulizas drogozas mert nem minden gyerek ilyen.Az en ismerösi körömben egy se ilyen.2014. nov. 10. 09:02
31/115 anonim válasza:
"kisgyerek kis gond nagy gyerek nagy gond, amikor ez nyilvanvaloan nem igaz?" Ez azt jelenti, hogy meg vagy győződve az igazadról, és nem hajlasz a meggyőzésre!!! (2-es vagyok)
32/115 A kérdező kommentje:
nekem egyebkent a bezartasag es a nemalvas a ket fobiam.TAlan ezert is elem meg ilyen nehezen a babakort.Az en gyerekem annyira eröszakos hogy ketten nem tudjuk belerakni az autosülesbe, es addig bög utana amig ki nem szallhat.ezert nem nagyon megyünk vele sehova.ezert igaz hogy gyerek habitusatol is függ hogy ki hogy eli meg arrol nem is beszelve hogy mindekinek mas a problema.nekem az problema hogy meg egy sima bevasarlast se tudok nyugodtan elintezni mert nem partner ebben a babam.Kicsit ugy erzem korlatozva van az eletem.Ez kesöbb ha nagyobb lesz ugye nem lesz igy.nem tudom mennyire erthetö amit irok.
2014. nov. 10. 10:29
33/115 A kérdező kommentje:
jo igaz talan a kerdest kicsit maskepp kellett volna megfogalmazni...
2014. nov. 10. 10:32
34/115 anonim válasza:
nem a gyereked eroszakos, hanem te, hogy akarata ellenere belekenyszerited a gyerekulesbe.
35/115 A kérdező kommentje:
huuuu kedves utolso ezt nem kellett volna!most szivesen irnek olyat amit ide nem lehet!szerinted egyedülallo anyukakent megtehetem hogy nem megyek el a boltba vele es nem veszek etelt???15 kmre van az elsö bolt es itt nincs buszmegallo!!!!itt latszik hogy embereknek fingjuk nincs az eletröl!ilyenkor elgondolkodok hogy kiktöl is varok itt ertelmes valaszokat?
2014. nov. 10. 10:37
36/115 A kérdező kommentje:
Latod kedves 28.as ebböl latszik hogy minden attol függ milyen a gyereked.Az en gyerekemmel nem lehet kimozdulni mert sehova nem akar menni es visit a babakocsiban es az autosülesben.Max itt a haz elött tudok vele setalni amig meg nem unja de elmenni igy nem lehet vele sehova mert cipelteti magat ha nem akar ülni es 9kg.a a masik hogy nem eszik mar voltunk több orvosnal is csak szopzik 3 orankent.Minden nap probalok mast es mast adni neki de nem kell neki.Szoval evvel bebizonyosodott hogy a gyerek habituasatol függ hogy melyik korszak a nehez a gyereknevelesben..........
2014. nov. 10. 10:41
37/115 anonim válasza:
Tokmindegy, hogy milyen szemelyes problemaid vannak. Ettol meg teny: a gyerekedet akarata ellenere kenyszerited a gyerekulesbe. A gyerekednek nem kell megertenie hogy neked bevasarolni kell menni, igy aztan nem is tud eroszakos lenni.
Csak te tudsz az lenni, es lathatoan az is vagy.
Nem csodalom hogy ennyi problemad van, ha ennyire nem erted a gyerekedet.
38/115 A kérdező kommentje:
Ja megprobalok most nyugodt maradni mert az ilyen embereket mint te csak az kesziti ki ha valakit nem tudnak felidegesiteni,es nyilvanvaloan az a celod,hogy provokalj.Te hogy oldanad meg,hogy etel legyen otthon, es ezaltal hogy eszel ,tudd a gyerekedet szoptatni etetni?Kerlek konkretan valszolj hogy hogyan oldanad meg.
2014. nov. 10. 10:54
39/115 A kérdező kommentje:
kerlek kedves kommentelök irjatok valamit a 37-es valaszolo hozzaszolasara.Szamomra ez megdöbbentö amit irt.Ti hogy latjatok?
2014. nov. 10. 10:55
40/115 anonim válasza:
Kérdező, itt az emberek 50% nem normális! Így hát a provokatív, unatkozo, troll válaszokkal nem szabad "leállni", ne is reagálj rá! :) Ő vszeg fényt eszik, így nem kell boltba menni, nem úgy mint neked. És jobb ha tudod, szaranya vagy, mert nem így csinálod ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!