Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek miert traktaljak...

Szerintetek miert traktaljak a kezdö, kikeszült, nem alvo anyukakat sokan azzal, hogy kisgyerek kis gond nagy gyerek nagy gond, amikor ez nyilvanvaloan nem igaz?

Figyelt kérdés
Persze most jön a sok okos komment hogy nagykorban majd iszik drogozik az az igazi gond,csak nem ertem miert kell abbol kiindulni hogy minden kamasz ilyen?nekem több kamaszkoru ismerösöm van semmi gond velük önalloak szerelmesek tanulnak,soha nem ittak.A masik,hogy egy pici baba mellett nem lehet ejjel aludni,hajnalban kell kelni,minden este otthon kell vele lenni altatni,szoptatni,etetni,nem akar a babakocsiban ülni,nem akar autoban ülni,ordit,kesz tortura elmenni vele pl.egy bevasarlasra,egesz nap figyelni kell mert beveri a fejet megeszik mindent utana meg tanul jarni egesz nap kezben kell vele menni,anyuka nem nagyon tud elmenni mondjuk egy kozmetikaba vagy csak egyszerüen kikapcsolodni allando keszenlet van...egy nagyobb gyereket otthon lehet egyedül hagyni,el lehet vele menni barhova,nem ordit,nem kell cipelni mert tud menni,tud egyedül enni,aludni,ha gondja van el tudja mondani, es nem kell megfejteni hogy most mi is lehet a gond,miert sir,nem jön a foga es meg sorolhatnam a vegtelensegig!ehhez kepest nekem azt mondja sok anyuka majd meglatod kesöbb sokkal nehezebb lesz!van egy csomo ismerösöm akinek nagyobb gyerekei vannak neha itt vannak nalam,azok ülnek nyugodtan lap topoznak tv-znek semmi gond velük neha tanulni kell velük de ennyi.nyilvan anyagilag egyre több ,de gondban ...en ezt nem hiszem el.Legyszi ne azzal gyertek hogy kamaszkorban bulizas drogozas mert nem minden gyerek ilyen.Az en ismerösi körömben egy se ilyen.
2014. nov. 10. 09:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/115 A kérdező kommentje:
-nincsenek nagyszülök es egyedül nevelem.de nem az a legnagyobb gondom hogy nem tudok elmenni kozmetikaba hanem minden mas amit leirtam.
2014. nov. 10. 09:23
 12/115 A kérdező kommentje:
nem ertem miert kell mindig abbol kiindulni hogy vannak nagyszülök ?ez nem mindenhol alap sajnos
2014. nov. 10. 09:24
 13/115 anonim ***** válasza:
100%
látom írtad hogy van gyereked és nem aludtál hónapok óta... elhiszem hogy most úgy érzed ha majd alhatsz is már kész felüdülés lesz neked, de hidd el ezek tényleg kis "gondok" a későbbiekkel szemben..
2014. nov. 10. 09:24
 14/115 anonim ***** válasza:
100%
Ugye nem gondolod azt, hogy a nagyokkal csak grillparty-ra kell járni? Mindenki túlesik az éjszakázáson,nem csak te. Mi, akiknek már nagyok a gyerekeink, cifrább problémákkal is találkozunk.
2014. nov. 10. 09:26
 15/115 A kérdező kommentje:
de most miert kell kötekedni?nem csak grillpartyra kell jarni....... de en azt latom hogy az ismerösi körömben a szülök akiknek nagyobb gyerekük van sokkal nyugodtabbnan elnek.nem isznak nem drogoznak sokat segitenek otthon elvannak egyedül es hetvegen együtt sokat programoznak.max annyi hogy tanulni kell velük neha.En a pici babamat ki szoktam vinni ehhez az anyukahoz es ö a ket nagyobb gyerek mellett tud nekem annyit segiteni hogy foglalkozik vele hogy en tudjak picit pihenni.,,,Akkor most ki a faradtabb kinek van több dolga nekem vagy neki??
2014. nov. 10. 09:30
 16/115 anonim ***** válasza:
66%
Ki vagy borulva ok.Tudom,hogy nehéz,de ha ideges vagy az átragad a gyerekre is, ezért nyugtalanabb lesz.Ez egy ördögi kör.Tanul járni,esik-bukik,megeszik mindent stb.. életkori sajátosság.Ne hagyj olyat elől,amitől baja lehet. Esetleg járóka? Én ha főztem,akkor is ott volt velem a konyhában,ült babakocsiban és "beszélgettünk".Nekem nagyon is nagyon kis alvásigényű gyerekeim vannak,én úgy oldottam meg,hogy délután vagy elmentünk sétálni vagy csak játszottam velük,nem aludtak délután,viszont éjszaka igen.
2014. nov. 10. 09:35
 17/115 anonim ***** válasza:
80%
te csak hajtod a magadét, mintha el se olvasnád a válaszokat.. vagy nem akarod megérteni és elfogadni... gyere vissza 15 év múlva ehhez a kérdésedhez jót fogsz mosolyogni :) per pillanat úgy látom úgyse tud senki téged meggyőzni, bár én nem is akarlak, majd rájössz te magad is szép lassan az évek múlásával...
2014. nov. 10. 09:37
 18/115 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, h nálad a fáradtság=gond...de nem a fáradtság fáradtság, a gond szó meg nálam egész máshol kezdődik. ..lehet, hogy szomszed qnyuka tud pihenni, de agyal azon h az egyik szerelmes es viszonzatlan, a másik menne sitaborba,de honnan lesz rá pénz, stb...a kamaszoknak oedig már igenyeik is vannak,stbstb...nem kell ahhoz drogozni q gyereknek, h problemai legyenek. ..plusz a kicsi gyerek még őszinte, a kamasztol pedig ne kérdezz, ha nem akarod, hbhazudjon...:) nekem még kicsik a gyerekeim, de egyetertek ezzel a mondassal, es tudom, h most a legegyszerubb,talán ez jobb szó, mint a konnyebb
2014. nov. 10. 09:43
 19/115 anonim ***** válasza:
75%

Értsd már meg, hogy minden életkor más! Hol vannak a kisbabás problémák attól, ami később jön?

Pl.:amikor megverik a gyerekedet... Amikor kiközösítik, amikor hiába tanul, nem tud hármasnál jobbat hozni... Amikor becsapják a barátai...ez mind neked fog fájni, sokkal jobban, mint pár kialvatlan hónap!

2014. nov. 10. 09:44
 20/115 A kérdező kommentje:
kedves utolso köszi aranyos vagy .Igazabol mar elfogadtam hogy most egy darabig nem aludhatok mar megszoktam.Igazabol csak az zavar hogy mindenki azt mondja ez sokkal rosszabb lesz.en ugy gondolom ennel rosszabb nekem jelenleg nem lehet es azt mar nem tudom el birom e majd viselni.es a masik hogy ahogy azt mar emlitettem az ismerösi körömben nem latok ilyen nagy "lelki terheket"ahogy azt itt irjak sokan.Mondom itt szoktak nalam lenni 10 es 8 evesek.ES semmilyen gond nincs velük.Amikor en voltam 18 eves nem akartam tanulni a szüleim nem aggodtak ezen es bankar lett belölem....de csak 5 ev mulva jöttem ra hogy ezt akarom addig meg csak lebecoltam----Mondjuk azt hogy egy 2 evessel meg nehez azt elhiszem. Szerintem sokkal könnyebb egy elet egy nagyobb ertelmesebb gyerekkel mint egy hisztis picivelvel
2014. nov. 10. 09:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!