Szerintetek miert traktaljak a kezdö, kikeszült, nem alvo anyukakat sokan azzal, hogy kisgyerek kis gond nagy gyerek nagy gond, amikor ez nyilvanvaloan nem igaz?
Figyelt kérdés
Persze most jön a sok okos komment hogy nagykorban majd iszik drogozik az az igazi gond,csak nem ertem miert kell abbol kiindulni hogy minden kamasz ilyen?nekem több kamaszkoru ismerösöm van semmi gond velük önalloak szerelmesek tanulnak,soha nem ittak.A masik,hogy egy pici baba mellett nem lehet ejjel aludni,hajnalban kell kelni,minden este otthon kell vele lenni altatni,szoptatni,etetni,nem akar a babakocsiban ülni,nem akar autoban ülni,ordit,kesz tortura elmenni vele pl.egy bevasarlasra,egesz nap figyelni kell mert beveri a fejet megeszik mindent utana meg tanul jarni egesz nap kezben kell vele menni,anyuka nem nagyon tud elmenni mondjuk egy kozmetikaba vagy csak egyszerüen kikapcsolodni allando keszenlet van...egy nagyobb gyereket otthon lehet egyedül hagyni,el lehet vele menni barhova,nem ordit,nem kell cipelni mert tud menni,tud egyedül enni,aludni,ha gondja van el tudja mondani, es nem kell megfejteni hogy most mi is lehet a gond,miert sir,nem jön a foga es meg sorolhatnam a vegtelensegig!ehhez kepest nekem azt mondja sok anyuka majd meglatod kesöbb sokkal nehezebb lesz!van egy csomo ismerösöm akinek nagyobb gyerekei vannak neha itt vannak nalam,azok ülnek nyugodtan lap topoznak tv-znek semmi gond velük neha tanulni kell velük de ennyi.nyilvan anyagilag egyre több ,de gondban ...en ezt nem hiszem el.Legyszi ne azzal gyertek hogy kamaszkorban bulizas drogozas mert nem minden gyerek ilyen.Az en ismerösi körömben egy se ilyen.2014. nov. 10. 09:02
91/115 anonim válasza:
Szegény gyereked:)) Mekkora bugyuta mellett kell felnőnie:))))
92/115 anonim válasza:
"Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal." - Woody Allen
93/115 anonim válasza:
83%os,már ne is haragudj de ha a kérdező szerinted nem egy észlény és beteg akkor te is szintúgy..
94/115 anonim válasza:
Elolvastam az összes választ és kommentet,és a 61%os és a 83%OS VÁLASZOLÓ EGY ROSSZINDULATÚ KÖTEKEDŐ TROLL KÉRDEZŐ VELÜK NE IS FOGLALKOZZ,AZT HISZIK ŐK TOJTÁK A SPANYOL VIASZT,SAJNOS MINDENHOL VANNAK ILYEN EMBERSZERŰ LÉNYEK.Érdekes én,és még jó pár válaszoló értettem mit szeretne tudni a kérdező,azt is értettem mi a kérdése,értettem az érveit,ezek után nem értem miért ennyire jó érzés nektek még mindig provokálni és cseszegetni.
95/115 anonim válasza:
Nem te vagy a kérdező, 63%-os?
96/115 anonim válasza:
Nem,szerintem a kérdező nem egy skizofrén személy aki kiír egy kérdést majd válaszolgatna is rá.
Csupán csak sajnálom,hogy folyamatosan cseszegetitek.
97/115 anonim válasza:
Azt írtad, végigolvastad az egészet! Akkor idézd fel, hogy ki kezdett el "szépen" kommentelni a válaszokra.
98/115 anonim válasza:
csupán annyi volt,hogy nem kapott a kérdésre egyértelmű válaszokat, kérdezett több dolgot is,és kitartott a saját véleménye mellett,majd aztán elkezdett kapni kötekedő,provokáló stílusban válaszokat és arra Ő is olyan stílusba reagált. Ennyi,valószínűleg nagyon kimerült,és eszébe se jutott,hogy ne süllyedjen le arra a szintre ahogy hozzá "szóltak". Szerintem egyszerűbb lenne lezárnia témát.
99/115 anonim válasza:
ertem, tehat ha valaki oszinte velemenyt mond az troll.
100/115 anonim válasza:
Egyértelmű válaszokat kapott az első pillanattól kezdve, csak mindegyikbe belekötött. Ő kezdett el provokálni, gyakorlatilag a kérdésével, hiszen az első mondatában leírta, hogy nyilvánvalóan nem igaz ez a mondás. Nem is értem, hogy miért tette fel ezt a kérdést és egyáltalán ki traktálja őt ezzel, ha az ismerősei nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!