Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan cselekedtetek volna a...

Hogyan cselekedtetek volna a helyemben?

Figyelt kérdés
Tegnap bementem vásárolni az egyik drogéria áruházba,a babámnak vettem bébiitalokat meg sokféle bébicuccot.Zárás előtt volt az üzlet, és én igyekeztem a pénztárhoz, hogy nehogy kinézzenek az üzletből.Jól ismerem az eladókat, mindig ott vásárolok bébicuccokat, tejpép, tápszer, teastb.Szóval jól bevásároltam, teli kocsival igyekeztem a kasszához, erre az eladó háromszor jó szaftosat beletüsszögött a kezébe, erre én gyorsan visszamentem és vettem egy doboz fertőtlenítő kendőt, és amikor kipakoltam az árút a pultra,az eladónő kezébe nyomtam egy törlőkendőt és megkértem törölje meg vele a kezét.Szép udvariasan mondtam.Erre ő, hogy miért?Azért kedves, mondtam neki, mert épp az imént tüsszögte teli a kezét, és igazán jól meg is volt fázva, nem tudom mi volt infulenza vagysem, én jól beijedtem, mert így simán hazahozom a betegséget a kicsikémnek.Szóval erre ő jól rámförmedt, hogy be van H1 N1 el oltva.Én meg mondtam, ha nem törli meg a kezét itthagyom az árút.Erre ő nagy nehezenm finnyáskodva megtörölte és csúnyán nézett.Megértem őt is, de ő is megérthetne engem!Mondtam ne haragudjon vanb egy kisbabám aki nincs beoltva meg én sem, és egyébként sincs szükségem más bacira sem nemhogy H1N1 re.TI MIT TETTETEK VOLNA A HELYEMBEN? Még én éreztem ezek után kínosan magam.Talán jobb lett volna,ha azt füllentem, hogy otthon maradt a pénztárcám és nem tudom kifizetni, most vettem észre, és akkor nem sértem meg az eladónőt.De akkor meg azért fúj, hogy otthagyok egy teli kocsit a pénztárnál.Szóval nehéz ez!Még soha ilyen dolog nem fordult velem elő!Ti mit tettetek volna a helyemben???
2009. dec. 10. 15:07
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
0%
Tudom, akkor az én orrom alá se dörgölje senki gúnyolódásként hogy biztos én vagy az az eladó. Semmi bajom az eladókkal, rájuk is szükség van, de elnézést, hogy én nem szándékozom az lenni.
2009. dec. 12. 13:38
 62/65 anonim ***** válasza:

Te nem szándékozol eladó lenni.. ??

Te egy diplomás ember vagy,de mint kiderűlt,eszed 0!

Annyi IQ-d van mint az említett eladónak.Diploma ide vagy oda.

De eddig az élet bizonyította,h általában a hozzád hasonló diplomások egy k.lap sz@rt se érnek .

Szevasz!

2009. dec. 12. 14:11
 63/65 anonim ***** válasza:
Hát ez még igaz is lenne ha valami diplomás koldus lennék, de nem vagyok az, szóval már lemaradtál arról amikor még azt mondhatod semmit sem érek. :)
2009. dec. 12. 14:27
 64/65 anonim ***** válasza:
10%

Hat tudod, a diplomaval az IQ-t nem osztjak, na meg az empatiakeszseget sem, ez latszik a stilusodon. Teged jellemez, hogy tovabbra is kotekedsz.Biztosan nagyon unatkozol, olyan fenejo dolgod van.

Ja, en is diplomas vagyok es 4 nyelvet beszelek. Akkor en is megendedhetem magamnak, hogy bunko legyek masokal? Mert szerintem nem. Egy-ket dologban amugy igazad van van, csak a stilussal van a baj. Vajon a diplomamunkadat is ebben a stilusban irtad?

2009. dec. 12. 23:00
 65/65 anonim ***** válasza:
És akinek gyereke van arról miért nem beszélsz?? Ha tudnád milyen beszólásokat írnak a magamfajtára, akármilyen szépen is beszél az a magamfajta nem úgy mint én! Ja de nekik szabad?? Erre sosem válaszol senki. Akit szeretek, akinek fontos a véleménye avval megpróbálok minnél jobban viselkedni és az szívből jön. Én nem az a fajta ember vagyok aki mindenkit gondolkodás nélkül szeret, de akit igen azért az életem is adnám, sajnos így is selejt vagyok mert ezek között valakik között gyerek nem szerepel! Annyit pedig érek hogy sikeres vagyok és el tudom magam tartani és ez nekem pont elég!
2009. dec. 12. 23:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!