Hogyan cselekedtetek volna a helyemben?
Szia.
Ha valaki tüsszent, akkor két méteres körzetben széttüsszenti a bacikat, és egyéb dolgokat.Kicsit túldramatizáltad a dolgot, megaláztad az eladót.Én a helyében nem töröltem volna meg a kezem.Ha ennyire félsz, miért nem oltatod be magad, és rakod búra alá a gyereked?És ha valaki éppen tüsszentett vagy köhögött, megfogta az egyik terméket, aztán visszatette, te meg betetted a kosaradba?Így nem tudod kivédeni, hogy valaki megfertőzzön.Akkor vegyél domestos törlőkendőt, és mielőtt beviszed a házadba a vásárolt dolgokat, törölgesd meg.Talán úgy ki tudod védeni.
Második vagyok. Én nem tettem volna semmi. Láttam már gusztustalan dolgokat, ez semmi azokhoz képest. Különben sem a csomagolást eszem meg és ha elkapom a betegséget akkor azt máshogy is "megtehetem". Az nem baj, hogy neki milyen megalázó volt? "Mindent a magasabb cél érdekében?"
Amúgy lehet neked valami fóbiád van, nem csodálkoznék miután olvastam az utsoló hozzászólásod. És ezt most nem sértésből mondom. De a testvérem babája is elkapta a vírust, pedig nem mentek ki, mindent betartottak. Nem oltatták be magukat. Lehet jobb lett volna. Vagy lehet hogy szeretsz félni? :D Félsz hogy elkap valamit, félsz az oltástól. De komolyan, azt hogy elkapja nem igazán tudod megakadályozni, viszont kellemetlen helyzetbe hozol másokat is.
Tényleg megtehette volna, hogy zsebkendőbe tüsszent, de legalább is nem a tenyerébe.
Ettől függetlenül belegondoltál már abba, hogy bemész egy üzletbe, megfogod a bevásárlókocsit, aztán megfogdosod a polcon az árukat, végül kezedbe veszed a pénzt.... És ezzel a kézzel te magad viszed haza a bacikat, nem kell hogy bárki eltüsszentse magát a jelenlétedben.
Arra, hogy mit tettem volna a helyedben a válszom: semmit. Kifizettem volna szó nélkül a dolgokat, amiket vettem és nem hoztam volna azt a szegény eladót ilyen kínos helyzetbe. Ha ilyen paranoid lennék, vennék fertőtlenítő kendőt és mielőtt beviszem a lakásba a cuccokat áttörölném. Amiket vettél, azokon úgy is lehet baci, kosz stb, ami nem az eladótól származik.
A lányom 2 éves lesz, de örülök, hogy nincs annyi időm, hogy mindenen parázzak. Ha a lányom a karomon ül se várom el, hogy átadják a helyet, előre engedjenek. Én vállaltam, és nem az előttem állók. Ennek ellenére persze örülök, hogyha valakinek eszébe jut, de nem várom el. Akik a fórumokon panaszkodnak, hogy nem engedik előre őket stb, azoknak állítom legalább a 90%-ának a gyerek megszületése előtt eszébe se jutott kisgyerekest előre negedni, vagy netalántán öreget. Na mindegy. Szerintem nagyjából azt kapjuk, amit mi adunk... Bocs, hogy nem csak a kérdésedre írtam, de ezek a dolgok bosszantanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!