Hogyan cselekedtetek volna a helyemben?
Szerintem a kutyas a tusszogo elado! :o)
Abban mondjuk igaza van, hogy kutyat leloni a haz elott, fagyiskocsit dobalni, nem egeszen illdomos, es megertem a fajdalmat a kutya miatt. Csak eppen a fogalmazasaval van baj. Lehet negativ velemenyt kevesbe bunko modon kinyilvanitani.
Es hogy a kerdezot vedjem: NEM o hozta fel a H1N1-et, hanem az elado mondta, hogy be van oltva ellene. Mindenesetre ugy tunik rengeteg idonk van, hogy ilyen baromsagon turbozzuk egymast. En mar elmondtam egy elobbi valaszban, hogy mit tettem volna, nem ismetlem, de nem birtam szo nelkul hagyni, hogy tovabbra is egymast pocskodiazzatok.
OFF: en is felek a H1N1-tol, de eszem agaban sincs magam es a gyermekem beoltatni, mert nincsen tortenete az oltasnak, es nem tudni, hogy 10-20 ev mulva mit eredmenyez. Kulfoldon elek, itt olvastam, hogy egy 5-6 eve beadott oltas (feltetelezem influenza), kislanyoknal cisztakat eredmenyezett a mehben. Ennyit a hiperszuper vadonatuj oltasokrol...
Bocs, én diplomás vagyok. :) Nem kell eladóként élnem meg gyesből :D
Amúgy meg ha nem akarod kérdező ne oltasd magad. Csak aztán nehogy úgy végezd mint a nővérem. Aki megkapta az oltást az él és virul. De ő és a gyereke nem... Te döntöd el. Én sem oltattam be magam, de nem megyek gyerekek közelébe magamért meg vállalom a felelősséget.
Akinek annyi esze van, hogy a tenyerébe tüsszög, és utána azzal fogdos meg mindent amit a másik megvesz, arról meg van a véleményem. Alapvető higiéniához tartozik, hogy zsepibe tüsszögjünk, vagy ha nincs kéznél, a karunkba. De ha ez nem jut eszébe, igenis, törölje meg a kezét, ha már kezetmosni nem tud elmenni a munka miatt. De aki beteg annál miért nincs zsepi? És nem beszélve arról, hogy egy kereskedelmi dolgozónak, aki termékekkel foglalkozik/érintkezik, pláne oda kéne erre figyelnie.
Nem megalázta a kérdező ezzel, hogy megkérte, törölje meg a kezét, ez alap lett volna, hogy nem nyálas-taknyos-bacis kézzel fogdossa meg az árukat. Az eladó saját magát járatta le mikor nem akarta megtörölni a kezét. Elég lett volna annyit mondania: köszönöm, nincs nálam zsepi...
Attól még hogy be van oltva, terjesztheti a vírust/vírusokat.
Azzal meg ne takarózzon senki, hogy "már más úgyis összefogdosta..." ezért tartunk itt, ahol tartunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!