Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen nagyon alkalmatlan...

Milyen nagyon alkalmatlan helyzetekben jött már rátok a fosás, vagy nagyon erős kakilhatnék? Hogyan cselekedtetek?

Figyelt kérdés
Kort/nemet
2010. márc. 14. 11:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát,kerestem egy WC-t és kiengedtem.
2010. márc. 14. 21:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy éve, mikor kb. 10 ismerősömmel egy erdőben túráztunk, egyszer csak érzem, hogy hív a természet... Pont alkalmas volt az időpont, mert a többiek megálltak nézelődni, én pedig besurrantam a fák közé. Sajnos nem mentem elég messzire az ösvénytől, majdhogynem mellette voltam. Bokor mögé be, nadrág letol, és durr. Kicsit több jött, mint amennyire számítottam. Szerencsésen beleakadtam valami ágba és majdnem elestem ott, guggolva, és kapálózás közben ügyesen szétkentem a hátsómon a fost. Na itt már ideges voltam, levelekkel megpróbáltam tisztává tenni a fenekem, közben hallom, hogy már engem keresnek a többiek. Egyszer csak felkiált egy ismerősöm, hogy: "ott egy őz!" én meg reflexből felugrottam és visszakérdeztem, hogy "hol?"... Mázlimra a letolt nadrágomban elestem és szaros seggel a többiek lába elé borultam.
2012. szept. 8. 16:08
 3/6 anonim válasza:
100%
alvás közbe... ahogy útólag megtudtam...
2013. márc. 16. 13:29
 4/6 anonim válasza:
suliból hazafelé már éreztem, hogy kell, de ki akartam húzni hazáig. Mivel már 2 napja nem voltam nagywc-n, elég erősen jött az inger. természetesen a busz sem jött időben, már azt hittem megőrülök, annyira kellett. A buszon végig ültem, nehogy kicsússzon, majd mikor leszálltam, éreztem, hogy gond lesz, ha 2 percen belül nem kakilhatok. mivel nem volt arra semmilyen bokros rész, bementem egy lépcsőházba, elővettem egy zacskót és ahhh... azt a megkönnyebülést!
2013. jún. 6. 16:27
 5/6 anonim válasza:

Ú, nekem idén osztálykiránduláson volt egy ilyen kínos helyzet!

2 naposra mentünk. Első nap este moziztunk, én ott bekajáltam 2 kit-katot, + egy kis popcornt. (ja meg előtte vacsorára rántott sajt)

Mikor vége volt a mozinak, a buszon visszafelé fájt a hasam. Szerencsére nem volt semmi, a lányokkal egész éjjel fenn voltunk, akkor se volt gond.

Viszont másnap reggel...Bekajáltam a reggelit, virsli volt meg ketchup, aztán az betette a kaput! Éppen egy rövid túrára készültünk, de én előtte rohantam a WC-re a hasgörccsel. Oké, fostam, és már féltem mi lesz a túrán. Felszálltunk a buszra, és alig mentünk pár métert, én már ordítottam az ofőnek hogy álljunk meg mert dolog van! Mindenki értetlenül bámult, az egyik oszt.társam meg gyorsan a kezembe nyomott egy hasfogó gyógyszert.

Rohantam vissza a fogadóba, hogy beérjek a WC-re! Kb. olyan volt mint a "Fuss, Forest, fuss!" :D

Elintéztem a dolgom, bevettem a gyógyszert, visszamentem a buszra. A többiek már idegesen vártak, úgyhogy elég ciki volt.

Pozitívum: nem kellett túráznom, így hát a buszon maradtam a nagyon nem szimpatikus sofőrrel. :D A gyógyszer hatott, nem volt több szapora.

13/L

2013. jún. 25. 14:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Boltban voltam és mivel reggel nem voltam nagywc-n, pár óra múlva már jött az inger, de haza akartam vinni. Nem is vásároltam be rendesen, mert már alig tudtam visszatartani, nem akartam húzni az időt. A buszon persze nem volt ülőhely, már azon gondolkodtam, hogy le kell szállnom valahol, mert nem bírom tovább. A buszmegállótól rohantam hazáig, a kapuban már annyira kellett, hogy muszáj volt leülnöm a kerítés szélére, mert már elindult kifele. Ülve kinyitottam a kaput, berohantam, letéptem a gatyámat és ordítottam egyet, mikor végre kiereszthettem.
2013. júl. 31. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!