Milyen nagyon alkalmatlan helyzetekben jött már rátok a fosás, vagy nagyon erős kakilhatnék? Hogyan cselekedtetek?
Ú, nekem idén osztálykiránduláson volt egy ilyen kínos helyzet!
2 naposra mentünk. Első nap este moziztunk, én ott bekajáltam 2 kit-katot, + egy kis popcornt. (ja meg előtte vacsorára rántott sajt)
Mikor vége volt a mozinak, a buszon visszafelé fájt a hasam. Szerencsére nem volt semmi, a lányokkal egész éjjel fenn voltunk, akkor se volt gond.
Viszont másnap reggel...Bekajáltam a reggelit, virsli volt meg ketchup, aztán az betette a kaput! Éppen egy rövid túrára készültünk, de én előtte rohantam a WC-re a hasgörccsel. Oké, fostam, és már féltem mi lesz a túrán. Felszálltunk a buszra, és alig mentünk pár métert, én már ordítottam az ofőnek hogy álljunk meg mert dolog van! Mindenki értetlenül bámult, az egyik oszt.társam meg gyorsan a kezembe nyomott egy hasfogó gyógyszert.
Rohantam vissza a fogadóba, hogy beérjek a WC-re! Kb. olyan volt mint a "Fuss, Forest, fuss!" :D
Elintéztem a dolgom, bevettem a gyógyszert, visszamentem a buszra. A többiek már idegesen vártak, úgyhogy elég ciki volt.
Pozitívum: nem kellett túráznom, így hát a buszon maradtam a nagyon nem szimpatikus sofőrrel. :D A gyógyszer hatott, nem volt több szapora.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!