Hogyan cselekedtetek volna a helyemben?
Te jó ég! Mikre képes az anyai ösztön! Szerintem kicsit eltúloztad, de ha a babádról van szó mindig úgy cselekedj ahogy a szíved diktálja. Kicsit irigyellek, hogy ezt megcsináltad, végül is van igazad, de azért nem gondolom, hogy baja lett volna a babádnak ha nem törölteted meg a nő kezét. Gondolom nem hagyod a babádnak, hogy az üvegeket nyalogassa.
És arra nem gondoltál, hogy a polcon lévő árukra valaki ráköhögött vagy tüsszögött? Sajna azért vannak dolgok amiket nem tudsz kivédeni, akármennyire is szeretnéd.
Nekem nagyon is szimpatikus ahogy cselekedtél!!! A gyerek az első, és le van szarva ki mit gondol ! Igen, tudom kicsit kínos lehetett, biztos én is így éreztem volna, de jól csináltad hidd el.
Most láttam egy dok.műsort a h1n1-ről , abban volt, hogy már akkor fertőz, amikor a beteg még nem is tudja hogy beteg. Nálunk most családon belül van egy kis feszültség emiatt, az egyik rokon nem akarja beoltatni magát, ráadául tanítónő, és én mondtam, (nagyon nagyon óvatosan) hogy féltem a babát, erre most felháborodás van. De engem nem igazán érdekel, persze bánt a dolog, de akkor is az első a kicsi!
Na most ebbe ne menjünk bele, hogy ki mit enged meg magának. Igen eltúlozta a dolgot, de gondolj csak bele hogy miért? Akinek kicsi gyereke van az minden szempontból hátrányos helyzetben van ebben az országban. Meglöknek terhesen, nem engedik át a helyet, majd meg szakadsz a gyerekkel a kezedben akkor sem engednek előre stb... Már annyira elnyomják az anyukákat, hogy tiszta paranoiás lesz az ember, és csak az lebeg a szemed előtt, hogy MEGVÉDENI MEGVÉDENI A GYEREKET.
Ez nem a mi hibánk hanem a rendszeré.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!