Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan cselekedtetek volna a...

Hogyan cselekedtetek volna a helyemben?

Figyelt kérdés
Tegnap bementem vásárolni az egyik drogéria áruházba,a babámnak vettem bébiitalokat meg sokféle bébicuccot.Zárás előtt volt az üzlet, és én igyekeztem a pénztárhoz, hogy nehogy kinézzenek az üzletből.Jól ismerem az eladókat, mindig ott vásárolok bébicuccokat, tejpép, tápszer, teastb.Szóval jól bevásároltam, teli kocsival igyekeztem a kasszához, erre az eladó háromszor jó szaftosat beletüsszögött a kezébe, erre én gyorsan visszamentem és vettem egy doboz fertőtlenítő kendőt, és amikor kipakoltam az árút a pultra,az eladónő kezébe nyomtam egy törlőkendőt és megkértem törölje meg vele a kezét.Szép udvariasan mondtam.Erre ő, hogy miért?Azért kedves, mondtam neki, mert épp az imént tüsszögte teli a kezét, és igazán jól meg is volt fázva, nem tudom mi volt infulenza vagysem, én jól beijedtem, mert így simán hazahozom a betegséget a kicsikémnek.Szóval erre ő jól rámförmedt, hogy be van H1 N1 el oltva.Én meg mondtam, ha nem törli meg a kezét itthagyom az árút.Erre ő nagy nehezenm finnyáskodva megtörölte és csúnyán nézett.Megértem őt is, de ő is megérthetne engem!Mondtam ne haragudjon vanb egy kisbabám aki nincs beoltva meg én sem, és egyébként sincs szükségem más bacira sem nemhogy H1N1 re.TI MIT TETTETEK VOLNA A HELYEMBEN? Még én éreztem ezek után kínosan magam.Talán jobb lett volna,ha azt füllentem, hogy otthon maradt a pénztárcám és nem tudom kifizetni, most vettem észre, és akkor nem sértem meg az eladónőt.De akkor meg azért fúj, hogy otthagyok egy teli kocsit a pénztárnál.Szóval nehéz ez!Még soha ilyen dolog nem fordult velem elő!Ti mit tettetek volna a helyemben???
2009. dec. 10. 15:07
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 anonim ***** válasza:
65%

Te jó ég! Mikre képes az anyai ösztön! Szerintem kicsit eltúloztad, de ha a babádról van szó mindig úgy cselekedj ahogy a szíved diktálja. Kicsit irigyellek, hogy ezt megcsináltad, végül is van igazad, de azért nem gondolom, hogy baja lett volna a babádnak ha nem törölteted meg a nő kezét. Gondolom nem hagyod a babádnak, hogy az üvegeket nyalogassa.

És arra nem gondoltál, hogy a polcon lévő árukra valaki ráköhögött vagy tüsszögött? Sajna azért vannak dolgok amiket nem tudsz kivédeni, akármennyire is szeretnéd.

2009. dec. 10. 15:18
 2/65 anonim ***** válasza:
56%
Kicsit paranoiás vagy. Ne haragudj de ne legyél már bolond! Ha valaki odajönni hozzám, mert tüsszögtem és ezt tenné, hát én leütném. Most akkor mitcsináljak? Maradjak otthon mert tüsszögtem hármat? És mi van ha nem is influenza? Szerintem nem kéne mindent elhinni a médiának... Más betegségekben sokkal többen halnak meg. Akkor miért ettől a sz*rtól kell rettegni? Manipulálás. Hogy ne arra figyeljetek hogy mi folyik az országban. De lehet hogy ez szimplám csak azért, mert amikor valaki szül akkor egy kicsit elveszti az itélőképességét.
2009. dec. 10. 15:18
 3/65 anonim ***** válasza:
63%

Nekem nagyon is szimpatikus ahogy cselekedtél!!! A gyerek az első, és le van szarva ki mit gondol ! Igen, tudom kicsit kínos lehetett, biztos én is így éreztem volna, de jól csináltad hidd el.

Most láttam egy dok.műsort a h1n1-ről , abban volt, hogy már akkor fertőz, amikor a beteg még nem is tudja hogy beteg. Nálunk most családon belül van egy kis feszültség emiatt, az egyik rokon nem akarja beoltatni magát, ráadául tanítónő, és én mondtam, (nagyon nagyon óvatosan) hogy féltem a babát, erre most felháborodás van. De engem nem igazán érdekel, persze bánt a dolog, de akkor is az első a kicsi!

2009. dec. 10. 15:19
 4/65 anonim ***** válasza:
47%
Amúgy meg sterilszobában neveld magaddal együtt, nehogy alami beszálljon az ablakon, vagy ahogy mondta az előző, mivan ha máshova tüsszögött?
2009. dec. 10. 15:19
 5/65 anonim ***** válasza:
35%
Attól mert van gyerekd még nem kéne elveszteni az józan eszed... Hogy mit meg nem engednek maguknak azok akiknek gyereke van...
2009. dec. 10. 15:21
 6/65 anonim ***** válasza:
85%
15.19-es vagyok. Kicsit fura hogy egydül vagyok a véleményemmel, mert én egyszer (még terhes sem voltam) élelmiszert vásároltam, és a pénztáros szintén teletüsszögte a kezét, és utána úgy ahogy volt, megfogta a kaját, amit vettem. (még egy zsepibe sem törölte bele a kzét) Igaz, én akkor nem szóltam neki, de megjegyeztem a történetet, mert igenis undorodtam tőle.
2009. dec. 10. 15:28
 7/65 A kérdező kommentje:
Eddig még semki nem válaszolt a kérdésemre, hogy mit tettetek volna a helyemben egy ilyen kínos szituációban.Egyébként télleg nagyon durva helyzet volt,és közvetlenül a blokkolás előtt tüsszögte teli bacikkal a kezét.Ha nem beteg, akkor is gusztustalan volt, ott kellett volna hagynom az árút, és akkor nincs kínos helyzet!
2009. dec. 10. 15:29
 8/65 A kérdező kommentje:
A médiában meg mindenhol arról van épp szó, hogy ne a kezünket tüsszögjük teli, hanem a könyökünkbe tüsszögjünk.
2009. dec. 10. 15:30
 9/65 anonim ***** válasza:
64%

Na most ebbe ne menjünk bele, hogy ki mit enged meg magának. Igen eltúlozta a dolgot, de gondolj csak bele hogy miért? Akinek kicsi gyereke van az minden szempontból hátrányos helyzetben van ebben az országban. Meglöknek terhesen, nem engedik át a helyet, majd meg szakadsz a gyerekkel a kezedben akkor sem engednek előre stb... Már annyira elnyomják az anyukákat, hogy tiszta paranoiás lesz az ember, és csak az lebeg a szemed előtt, hogy MEGVÉDENI MEGVÉDENI A GYEREKET.

Ez nem a mi hibánk hanem a rendszeré.

2009. dec. 10. 15:30
 10/65 anonim ***** válasza:
84%
Az első és a 15:30-as vagyok, a kérdésedre válaszolva, én nem mertem volna szólni sajna, de biztos paráztam volna egy sort a kocsiban a férjemnek.
2009. dec. 10. 15:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!