Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan cselekedtetek volna a...

Hogyan cselekedtetek volna a helyemben?

Figyelt kérdés
Tegnap bementem vásárolni az egyik drogéria áruházba,a babámnak vettem bébiitalokat meg sokféle bébicuccot.Zárás előtt volt az üzlet, és én igyekeztem a pénztárhoz, hogy nehogy kinézzenek az üzletből.Jól ismerem az eladókat, mindig ott vásárolok bébicuccokat, tejpép, tápszer, teastb.Szóval jól bevásároltam, teli kocsival igyekeztem a kasszához, erre az eladó háromszor jó szaftosat beletüsszögött a kezébe, erre én gyorsan visszamentem és vettem egy doboz fertőtlenítő kendőt, és amikor kipakoltam az árút a pultra,az eladónő kezébe nyomtam egy törlőkendőt és megkértem törölje meg vele a kezét.Szép udvariasan mondtam.Erre ő, hogy miért?Azért kedves, mondtam neki, mert épp az imént tüsszögte teli a kezét, és igazán jól meg is volt fázva, nem tudom mi volt infulenza vagysem, én jól beijedtem, mert így simán hazahozom a betegséget a kicsikémnek.Szóval erre ő jól rámförmedt, hogy be van H1 N1 el oltva.Én meg mondtam, ha nem törli meg a kezét itthagyom az árút.Erre ő nagy nehezenm finnyáskodva megtörölte és csúnyán nézett.Megértem őt is, de ő is megérthetne engem!Mondtam ne haragudjon vanb egy kisbabám aki nincs beoltva meg én sem, és egyébként sincs szükségem más bacira sem nemhogy H1N1 re.TI MIT TETTETEK VOLNA A HELYEMBEN? Még én éreztem ezek után kínosan magam.Talán jobb lett volna,ha azt füllentem, hogy otthon maradt a pénztárcám és nem tudom kifizetni, most vettem észre, és akkor nem sértem meg az eladónőt.De akkor meg azért fúj, hogy otthagyok egy teli kocsit a pénztárnál.Szóval nehéz ez!Még soha ilyen dolog nem fordult velem elő!Ti mit tettetek volna a helyemben???
2009. dec. 10. 15:07
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
71%

12.01. szerinted te hová vagy való? Mehetnél te is a pszichiátriára, úgy gondolom rajtad kívül ezzel mindenki tisztában van...... :D

A kérdésre válaszolva, szerintem is eltúlzod. Eleve ha ennyire félsz a h1n1-től, akkor miért nem oltattad be magad? Babád nem tudom mennyi idős, ha esetleg őt is lehet, akkor őt is be kellett volna oltatni. De magadat mindenképpen. Én úgy gondolom, aki nem oltatja be magát, az nem tart a betegségtől. Én félek tőle, be is adattam az oltást magamnak is és a 18 hónapos lányomnak is.

2009. dec. 11. 13:19
 42/65 anonim ***** válasza:
32%
Én a kérdező helyében mélységesen szégyellném magam a tudatlanságom miatt.
2009. dec. 11. 13:26
 43/65 anonim ***** válasza:
76%

13:17-es, Te hogy lyukadtál ki a sz@rásnál????

HA a gyártástól végigköveted egy termék útját, míg a kosaradba kerül, rájössz hogy a tüsszögő pénztáros keze csak a jéghegy csúcsa, de te ezt biztosan tudod, hiszen értelmesnek tűnt a válaszod...

2009. dec. 11. 13:27
 44/65 anonim ***** válasza:
86%

Szedjük össze, mi történt.

Az eladó beletüsszögött a tenyerébe, aztán így akarta kiszolgálni a kérdezőt.

Kereskedelemben, szolgáltatóiparban, de a hétköznapi életben is megengedhetetlen az ilyen magatartás. Mégis, milyen lenne, ha a pincér beletüsszögnek a kezébe, aztán azzal a kezével akarna kiszolgálni? Elfogadnátok tőle? Vagy ha az orvos beletüsszögne a kezébe, majd azzal a kezélvel akarna megvizsgálni? Esetleg egy barátod beletüsszögne a kezébe, majd úgy akarna veled kezet fogni?

Nem számít, hogy azt a pelenkás zacskót hányan, hányszor fogták meg vagy akár hányták le azelőtt. Nem számít. Az az eladó ott és akkor, mint eladó és mint ember is megengedhetetlenül viselkedett, a kérdező pedig nem volt birka. Két dolgot tehetett: nem veszi át az árut (és otthagy egy telepakolt kocsit az eladók örömére), vagy figyelmezteti az eladót a higiéniára. Az utóbbi mellett döntött.

Az vesse rá az első követ, aki taknyos kezű pincértől, orvostól, baráttól elfogadná az ételt, vizsgálatot, kézfogást.

2009. dec. 11. 13:42
 45/65 anonim ***** válasza:
68%
De minek jön ide aki az állítja magáról, hogy neki fontosabb a kutyája mint a gyerek?
2009. dec. 11. 13:52
 46/65 anonim ***** válasza:
34%

És ez miért bűn? Nincs gyerekem akinek ártanék vele. Idegeneknél meg alap hogy fontosabb. Ha lenne gyerekem akkor is fontosabb lenne az idegeneknél a kutya... És amúgy rosszul tudod, mert a legfontosabb a párom. :)

Azért jövök mert nekem is közöm van H1N1-hez és szerintem nem sok van közületek, akinek a fél éves rokona elkapta és az intenzíven altatják egy hete! Azon kívül azért jövök ide, mert nem kell hogy legyen 10 gyerekem ahhoz véleményezhessem egy ember viselkedésést. Lehet hogy igazat adnék neki ha lenne gyerekem, de ismerni kell a másik oldal véleményét is. Azon kívül ez egy ilyen oldaln, nem egy kismamafórumba piszkálok bele.

Az pedig hogy egy anonim oldalon (megjegyzem nem én tehetek róla hogy anonim és akkor is írnék ha nem lenne az) nem a legfontosabb számomra a helyesírás, amiben nem vagyok rossz, pusztán csak sietősen írok mindig, és hogy itt szabadon engedem magam egy kicsit (és azt is csak azokkal akik nem normálisak velem) nem jelenti azt, hogy gyogyós vagyok. Ellenben az aki lelövi a kutyám mert elmentem a háza előtt, aki fakanállal dobálja a fagyiskocsit (régebbi kérdés) meg aki paranoiás annak igenis van baja.

Valóban szerintem is a tüsszögést nem mindig lehet visszatartani, másrészt meg ez csak a jéghegy csúcsa.

2009. dec. 11. 14:06
 47/65 anonim ***** válasza:
81%

Sztem nem regáltad túl.Engem más cucc nem érdekelt volna hasonló helyzetben, de a babaholmikra én is ugrottam volna...

Egyébként sajnos nagyon rossz véleményem van arról, ahogy az emberek a kismamákhoz és a babákhoz hozzáállnak.

Én mindig átadtam a helyem a buszon, kismamáknak, nagymamáknak, kisgyerekeknek stb.Erre most terhesen, 9 hónaposan kellett végigállnom egy 30 perces buszutat jóslófájásokkal.Mindenki elfordította a fejét...Undorító nem?És akkor majd tanítsam meg a gyereknek, hogy át kell adni a helyet?

Szóval engem felháborít a mai emberek nemtörődömsége, nemcsak a kismamákkal szemben.Tisztelet a kivételnek.

2009. dec. 11. 14:11
 48/65 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem olvassátok el a 13:42-es írást, ennyi a sztori, pont. Maximálisan osztom a véleményét. Egyébként mennyi hülyeséget tudtok összeírni????? Ennyire jót már régen röhögtem!!!!!!!
2009. dec. 11. 14:22
 49/65 anonim ***** válasza:
71%
Az ország szégyene ahogy a kismamákkal, anyukákkal, öregekkel, mozgássérültekkel bánnak.
2009. dec. 11. 14:25
 50/65 anonim ***** válasza:
38%
A 13.42-esnek van az egyetlen normálisan megfogalmazott ,érthető megnyilvánulása.
2009. dec. 11. 15:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!