Durva! Hogyan cselekedtetek volna a helyünkben?
Ma 220.000Ft érkezett a számlámra, egy teljesen ismeretlen embertől! Senkitől nem vártam pénzt! Mondhatom nagyon meglepődtem! Remegett kezem-lábam, merthogy ez az összeg eléggé kirántott volna minket a kakiból! Na, mindegy, teljesen tanácstalan voltam! Férjem hazajött meséltem Neki mi történt, ledöbbent Ő is! Átbeszéltük 1000x, hogy is történhetett ez az egész, meg ki tudja kiderülne e, hol landolt az összeg, mennyi ideig lehet várni, hogy jelentkezzenek érte.. stb. Nagyon ideges voltam már, mert Én nem vagyok ilyen bevállalós, f*stam, hogy mi van ha még engem vesznek elő.. stb. Jól össze is pattantunk a férjemmel.. Aztán arra jutottunk, ez főleg az Én ráhatásom, hogy keressük meg a tulajdonosát! Megnéztem a számlatörténetet, ott szerepelt a befizető neve, és címe. A neten kiderítettük a telefonszámát, és még ma este felhívtuk, elmondtuk mi történt! Tök hálás volt az ember, Nekünk meg jó érzés.. Igaz, Mi ugyanúgy benne vagyunk a kakiban, de a lelkiismeretünk tiszta!
Ti mit tettetek volna??
Jól tettétek. A tiszta lelkiismeret a legdrágább kincs.
Az érkezett hozzátok, és nem tévedésből.
"A tiszta lelkiismeret a legdrágább kincs."
a szükség pedig nagy úr.
"A tiszta lelkiismeret a legdrágább kincs. "
Kár, hogy a boltban a lelkiismeretért nem adnak kenyeret..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!