Mit csináljunk? (ti mit tennétek a helyünkben? )
Tudni kell,hogy mi lassan 40 évesek leszünk.A fiam 20 éves.
Nem is olyan régen kaptunk egy csodálatos lehetőséget,mégpedig azt,hogy Dél-Afrikába (Pretoriába) költözhetünk.Munka fix,és a szállás is megoldott..Ha ajd kint leszünk akkor mindent meg tudunk oldani idővel..De a fiam úgy döntött,hogy ő már nem utazik velünk,ő már a saját életét akarja élni.Evvel nincs is gond..De egyszerűen nem akarom,hogy egy idegen országban egyedül legyen.A rokonok,családunk tagjai mind Magyarországon vannak.A fiam így ha mi elmegyünk Angliából Dél Afrikába totál egymaga lenne.Tudom,hogy felnőtt ember,de ő az egyetlen egy gyerekem,és természetes,hogy aggódom érte..Azért Dél Afrika nincs olyan közel,hogy csak "haza ugorjak".
Ti mit tennétek? Maradnátok ott ahol vagytok (a mi esetünkben Angliában) vagy elmennétek a gyereketek nélkül is?
Nézd, felnőtt ember, ha már régóta éltek kint, valószínű, hogy nem fog elveszni, vannak tervei stb.
Én ki nem hagynám ezt a lehetőséget.
Ha jó az állás meg a fizu, akkor még simán vissza is repülhettek meglátogatni :)
Plusz ma már a net korában azért könnyebb tartani a kapcsolatot.
A saját éltetét akarja élni, hagyjátok neki.
ma 23:35
nem tudom neked mi a bajod,hogy így reagálsz,de utána néztem.Csak a főkérdésben mondtam el,hogy mennyi idős,mert ez jó tudni..
Nem vele van a gond,hanem velem..Egy anya még ha tisztában van avval,hogy a gyereke boldogul bárhol és bármikor,mégiscsak az van,hogy jó lenne ha közelben lenne,mert így mindig ott vagyok ha segítség kell.
Mindenesetre köszönöm a többiek válaszát is,megrágjuk,átgondoljuk a dolgot.A bizonytalanságot nekem kéne leküzdeni szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!