Van itt olyan pár, akik saját egzisztencia megalapozása terén előbbre jutottak azáltal, hogy vmelyik szülőnél laktak előzőleg, illetőleg mit tennétek a helyünkben az alábbi szituban?
Leírásod alapján én nem mennék.. de csak az alapján..
elvileg ugye tényleg lehetne spórolni így, de ha tényleg Nektek kell eltartani aztán őt is, akkor csak rosszabb helyzetbe kerültök..
A férjed ezeket miért nem látja? vagy nem akarja?
Ez eddig oké, de mi a másik opció? Mert ha az két lehetőség van,hogy anyós, vagy a híd alatt,akkor inkább anyós!
De esetleg tényleg keressetek egy olcsóbb, kisebb albérletet!
A szüleim házassága majdnem így ment tönkre. Akkor már 7 éves voltam, húgommal volt anyu terhes.
Mi is a pénz miatt költöztünk anyu szüleihez, de pár hét alatt teljesen kikészült anyu, és kórházba került. Albérletbe mentünk, barátoktól kértek anyuék segítséget. Emlékszem, nagyon össze kellett magunkat húzni, de megérte.
Most az egyik baráti házaspár került ilyen helyzetbe. Tudom, nekik most rossz, de igyekszünk segíteni. Összeálltunk páran, és viszünk át krumplit, tojást, kenyeret, tejet. Szerintem rosszul érzik most magukat, de még mindig jobb, mintha a házasságuk ment volna tökre a szülők miatt.
Milyen adosagaitok vannak?hitel vagy rokonnak,baratnak tartozas?
azt irod a ferjed cege tonremegy,ha ez eltart honapokig akkor mondjuk te elmennel melozni a parod marad a babaval addig mig nem irathatod bolcsibe.
Mindenkepp valami megoldast keresnek csak anyoshoz ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!