Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan cselekedtetek volna a...

Hogyan cselekedtetek volna a helyemben?

Figyelt kérdés
Tegnap bementem vásárolni az egyik drogéria áruházba,a babámnak vettem bébiitalokat meg sokféle bébicuccot.Zárás előtt volt az üzlet, és én igyekeztem a pénztárhoz, hogy nehogy kinézzenek az üzletből.Jól ismerem az eladókat, mindig ott vásárolok bébicuccokat, tejpép, tápszer, teastb.Szóval jól bevásároltam, teli kocsival igyekeztem a kasszához, erre az eladó háromszor jó szaftosat beletüsszögött a kezébe, erre én gyorsan visszamentem és vettem egy doboz fertőtlenítő kendőt, és amikor kipakoltam az árút a pultra,az eladónő kezébe nyomtam egy törlőkendőt és megkértem törölje meg vele a kezét.Szép udvariasan mondtam.Erre ő, hogy miért?Azért kedves, mondtam neki, mert épp az imént tüsszögte teli a kezét, és igazán jól meg is volt fázva, nem tudom mi volt infulenza vagysem, én jól beijedtem, mert így simán hazahozom a betegséget a kicsikémnek.Szóval erre ő jól rámförmedt, hogy be van H1 N1 el oltva.Én meg mondtam, ha nem törli meg a kezét itthagyom az árút.Erre ő nagy nehezenm finnyáskodva megtörölte és csúnyán nézett.Megértem őt is, de ő is megérthetne engem!Mondtam ne haragudjon vanb egy kisbabám aki nincs beoltva meg én sem, és egyébként sincs szükségem más bacira sem nemhogy H1N1 re.TI MIT TETTETEK VOLNA A HELYEMBEN? Még én éreztem ezek után kínosan magam.Talán jobb lett volna,ha azt füllentem, hogy otthon maradt a pénztárcám és nem tudom kifizetni, most vettem észre, és akkor nem sértem meg az eladónőt.De akkor meg azért fúj, hogy otthagyok egy teli kocsit a pénztárnál.Szóval nehéz ez!Még soha ilyen dolog nem fordult velem elő!Ti mit tettetek volna a helyemben???
2009. dec. 10. 15:07
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
100%
Na jó! Én megértem az anyuka aggodalmát, nekem is van egy 1 éves kisfiam, és, ha azt látom, hogy a pénztárnál, ahová fizetni megyek épp tele tüsszenti a kezét a pénztáros, hát az az én fejemben is szöget ütött volna! Bár az, hogy törlőkendőt vegyek és megkérjem rá, hogy legyen szíves megtörölni a kezét eszembe sem jutott volna. DE! Biztos, hogy civilizált módon, de szóvá tettem volna, hogy erre igen is figyelje oda! Én otthon letöröltem volna mindent és jól kezet mostam volna! Igen, talán kicsit túlzott az anyuka, és aggodalmában túl dramatizálta a dolgot, de ezért nem lehet elítélni! Ha belegondolunk, hogy milyen pocsékul volt kommunikálva a H1N1 vírus elleni oltás szükségessége, hát ne csodálkozzunk, hogy ilyenek előfordulnak!
2009. dec. 10. 16:02
 22/65 anonim ***** válasza:
68%

Nagyon is jól tetted!Lehet én nem mertem volna megcsinálni,én beszóltam volna neki.

Ennyire bunkó nem lehet valaki.

Ha már emberek közt dolgozik,jó lenne ha ismerné és alkalmazná az erre vonatkozó "illemet".

Zsebkendőbe tüsszentünk,elfordúlva fújjuk az orrunkat..stb..stb.

Ha valaki ilyen paraszt,ne menjen emberek közé vagy legalább ne játssza a miss sértődött pi.csát.

Főleg most,h ilyen járványos idő van,független H1N1 vagy bármi más.

Nem hiszem h magyarázkodnod kellett volna.

Igen,megaláztad!!!!

De miért?Mert magától nem volt annyi esze h erre az "apróságra" odafigyeljen.

Szerintem nagyon jól tetted!!!!

Ezen ne emészd magad.

Meg a csoda okos mindent jól csináló szuperanyukák véleményével se foglalkozz!!!!!!

Te így láttad jónak és pont!

2009. dec. 10. 16:04
 23/65 anonim ***** válasza:
69%
Nem tudom mit értetlenkedsz, mindenki leírta, hogy mit tett volna.A nagy többség semmit.A kisebbség meg ugyanazt mint te, ha merte volna.
2009. dec. 10. 16:12
 24/65 anonim ***** válasza:
85%

Szia!

Engem eleve felháborít, ha valaki betegen megy dolgozni, persze tudom ez is az ország hibája, hogy nem lehet megélni, meg kivághatnak ha karácsony előtt el mersz menni táppénzre stb. De aki ezer meg ezer emberrel találkozik naponta lehetne benne annyi felelősség tudat, hogy legalább zsebkendőt használ, ha már nem tud otthon maradni! Az én munkahelyemen sokan dolgoztunk egyszerre, legalább 50-enen voltunk 1 nagy helyiségben és engem mindig felháborított, ha valaki betegen jött dolgozni. Miért ilyen felelőtlenek az emberek? Oké, hogy kell a pénz, na de... mindegy. A magyarok mindig is csak saját magukkal foglalkoztak a másik le van sza@va. Szomorú...

Én a helyedben otthagytam volna a tele kocsit és kisétáltam volna, hogy otthon hagytam a pénztárcámat. És nem azért mert félek a H1N1-től! Hanem azért mert annyival sem tiszteli meg embertársát, hogy óvakodik ebben a náthás időben, zsepit használ. Eleve pénztárosnál mindig kéne legyen tisztító kendő, mert fogdossa azt a sok mocskos pénzt. Lehet furán hangzik egyeseknek ez az elvárásom emberekkel szemben, de intelligens társadalomban ennek így kéne működnie. Szerintem.

2009. dec. 10. 16:40
 25/65 anonim ***** válasza:
14%
Mi van nem tetszik hogy nem mindneki ad neked igazat? Mi köze van másnak a gyerekedhez? Te vállaltad, akkor a te bajod! Mi csinálsz, talán feljelented ha elkapja tőle a vírust??? Neked szabad másokat ilyen helyzetbe hozni? Hisztis, ideges, túlzó anyuka vagy. Biztos fárasztó a mostani időszakod.
2009. dec. 10. 17:02
 26/65 anonim ***** válasza:
82%

OFF:Hogy mennyi bunko van itt? Miert nem lehet sertegetes nelkul megfogalmazni, hogy "Kedves Lerdezo, kicsit tulreagaltad" es pont.

En valoszinuleg csak annyit mondtam volna neki, hogy "ajanlom a papirzsebkendot tusszoges es orrfulyas esetere". Majd fizetes utan tavozom, es fertotlenito gellel megtorlom a kezem.

Es nem csoda, hogy ha valaki paranoias lesz a hulye H1N1 miatt, jo kis marketinget csinaltak neki. Mint kisgyermekes anyuka,tudom, hogy ilyenkor duplan meghulyul az ember a bacik es virusok miatt, foleg telen.

Es most lehet lepontozni, mindenki le van szarva, aki megteszi.

2009. dec. 10. 17:32
 27/65 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem nem reagáltad túl. Beletüsszög a bacis kezével, majd megfogja a babadolgokat, elég a dobozt, csomagolást, Te is megfogod, otthon is mikor kipakolod és már kész is a baj. Amúgy is zsepibe kéne tüsszögni és nem nyálas kézzel fogdosni a termékeket utána. Attól még hogy be van oltva, ugyan úgy terjesztheti a vírust. És nem csak a h1n1-ről van szó. A sima influenza vagy épp olyan vírusos torokgyulladás, ami hugomnak is volt hogy véres volt a torka és vért köpött miatta mert nyílt sebek voltak a torkában...szóval ettől még nem él "steril szobában", csak elővigyázatos.
2009. dec. 10. 17:53
 28/65 anonim ***** válasza:
81%

Utolsó vagyok. Még annyit, hogy lehet hogy megfogod a bevásárló kocsit, meg mindent de otthon kezet mosol. De utána újra megfogod a bacis dolgokat.

Én nem tudom mit tettem volna, igazán eszembe nem jutott volna a törlőkendő. :)

2009. dec. 10. 17:58
 29/65 anonim ***** válasza:
30%

17.02. te is egy akkora tuskó vagy,mint a szóban forgó pénztáros.

Mit osztod itt az észt?

Neked sincs belőle egy csepp se...

2009. dec. 10. 18:31
 30/65 anonim ***** válasza:
100%
szia.Én ilyet még nem is halottam.Megjegyzem a törlőkendővel úgy sem oldottál meg semmit,valószínűleg a bacik így is,úgy is ott maradtak.kicsit engem is zavar hogy ennyire meglehet alázni valakit,hogy letörölteted a kezét.Én biztos otthon töröltem volna le.rengeteg baci kerül a szervezetünkbe amire a szervezetünk megfelelő módon reagál is.igy lettünk kitalálva.Az ijedtségedet megértem,mert babád van,nekem is van egy 11 hónaposom,de nem tudom,és nem is akarom minden bacitól megóvni,még most sem.Mert egyszerűen lehetetlen.
2009. dec. 10. 19:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!