Hogyan cselekedtetek volna a helyemben?
Nagyon is jól tetted!Lehet én nem mertem volna megcsinálni,én beszóltam volna neki.
Ennyire bunkó nem lehet valaki.
Ha már emberek közt dolgozik,jó lenne ha ismerné és alkalmazná az erre vonatkozó "illemet".
Zsebkendőbe tüsszentünk,elfordúlva fújjuk az orrunkat..stb..stb.
Ha valaki ilyen paraszt,ne menjen emberek közé vagy legalább ne játssza a miss sértődött pi.csát.
Főleg most,h ilyen járványos idő van,független H1N1 vagy bármi más.
Nem hiszem h magyarázkodnod kellett volna.
Igen,megaláztad!!!!
De miért?Mert magától nem volt annyi esze h erre az "apróságra" odafigyeljen.
Szerintem nagyon jól tetted!!!!
Ezen ne emészd magad.
Meg a csoda okos mindent jól csináló szuperanyukák véleményével se foglalkozz!!!!!!
Te így láttad jónak és pont!
Szia!
Engem eleve felháborít, ha valaki betegen megy dolgozni, persze tudom ez is az ország hibája, hogy nem lehet megélni, meg kivághatnak ha karácsony előtt el mersz menni táppénzre stb. De aki ezer meg ezer emberrel találkozik naponta lehetne benne annyi felelősség tudat, hogy legalább zsebkendőt használ, ha már nem tud otthon maradni! Az én munkahelyemen sokan dolgoztunk egyszerre, legalább 50-enen voltunk 1 nagy helyiségben és engem mindig felháborított, ha valaki betegen jött dolgozni. Miért ilyen felelőtlenek az emberek? Oké, hogy kell a pénz, na de... mindegy. A magyarok mindig is csak saját magukkal foglalkoztak a másik le van sza@va. Szomorú...
Én a helyedben otthagytam volna a tele kocsit és kisétáltam volna, hogy otthon hagytam a pénztárcámat. És nem azért mert félek a H1N1-től! Hanem azért mert annyival sem tiszteli meg embertársát, hogy óvakodik ebben a náthás időben, zsepit használ. Eleve pénztárosnál mindig kéne legyen tisztító kendő, mert fogdossa azt a sok mocskos pénzt. Lehet furán hangzik egyeseknek ez az elvárásom emberekkel szemben, de intelligens társadalomban ennek így kéne működnie. Szerintem.
OFF:Hogy mennyi bunko van itt? Miert nem lehet sertegetes nelkul megfogalmazni, hogy "Kedves Lerdezo, kicsit tulreagaltad" es pont.
En valoszinuleg csak annyit mondtam volna neki, hogy "ajanlom a papirzsebkendot tusszoges es orrfulyas esetere". Majd fizetes utan tavozom, es fertotlenito gellel megtorlom a kezem.
Es nem csoda, hogy ha valaki paranoias lesz a hulye H1N1 miatt, jo kis marketinget csinaltak neki. Mint kisgyermekes anyuka,tudom, hogy ilyenkor duplan meghulyul az ember a bacik es virusok miatt, foleg telen.
Es most lehet lepontozni, mindenki le van szarva, aki megteszi.
Utolsó vagyok. Még annyit, hogy lehet hogy megfogod a bevásárló kocsit, meg mindent de otthon kezet mosol. De utána újra megfogod a bacis dolgokat.
Én nem tudom mit tettem volna, igazán eszembe nem jutott volna a törlőkendő. :)
17.02. te is egy akkora tuskó vagy,mint a szóban forgó pénztáros.
Mit osztod itt az észt?
Neked sincs belőle egy csepp se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!