Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan cselekedtetek volna a...

Hogyan cselekedtetek volna a helyemben?

Figyelt kérdés
Tegnap bementem vásárolni az egyik drogéria áruházba,a babámnak vettem bébiitalokat meg sokféle bébicuccot.Zárás előtt volt az üzlet, és én igyekeztem a pénztárhoz, hogy nehogy kinézzenek az üzletből.Jól ismerem az eladókat, mindig ott vásárolok bébicuccokat, tejpép, tápszer, teastb.Szóval jól bevásároltam, teli kocsival igyekeztem a kasszához, erre az eladó háromszor jó szaftosat beletüsszögött a kezébe, erre én gyorsan visszamentem és vettem egy doboz fertőtlenítő kendőt, és amikor kipakoltam az árút a pultra,az eladónő kezébe nyomtam egy törlőkendőt és megkértem törölje meg vele a kezét.Szép udvariasan mondtam.Erre ő, hogy miért?Azért kedves, mondtam neki, mert épp az imént tüsszögte teli a kezét, és igazán jól meg is volt fázva, nem tudom mi volt infulenza vagysem, én jól beijedtem, mert így simán hazahozom a betegséget a kicsikémnek.Szóval erre ő jól rámförmedt, hogy be van H1 N1 el oltva.Én meg mondtam, ha nem törli meg a kezét itthagyom az árút.Erre ő nagy nehezenm finnyáskodva megtörölte és csúnyán nézett.Megértem őt is, de ő is megérthetne engem!Mondtam ne haragudjon vanb egy kisbabám aki nincs beoltva meg én sem, és egyébként sincs szükségem más bacira sem nemhogy H1N1 re.TI MIT TETTETEK VOLNA A HELYEMBEN? Még én éreztem ezek után kínosan magam.Talán jobb lett volna,ha azt füllentem, hogy otthon maradt a pénztárcám és nem tudom kifizetni, most vettem észre, és akkor nem sértem meg az eladónőt.De akkor meg azért fúj, hogy otthagyok egy teli kocsit a pénztárnál.Szóval nehéz ez!Még soha ilyen dolog nem fordult velem elő!Ti mit tettetek volna a helyemben???
2009. dec. 10. 15:07
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
34%
a 17:02-esnem nincs gyereke, úgyhogy nekem ne f.fázzon. Nem ismeritek meg? Ő a "kutyás" :D
2009. dec. 10. 20:55
 32/65 anonim ***** válasza:
87%

Irigyellek a temperamentumodért!Én tuti inkább hazavittem volna mindent,és már a csomagolást is áttöröltem volna fertőtlenítővel.Én megértelek,mert bizony sokan nincsenek tekintettel a kisbabákra.(Én ellene vagyok az oltásnak,és túlzásnak tartom a pánikot) DE!!! Azt zokon veszem,mikor szinte beleköhögnek a babakocsimba.

Szóval irigyellek,hogy így be mertél szólni,és kiálltál a gyermekedért.

2009. dec. 10. 21:24
 33/65 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi a válaszokat,és megnyugtat, hogy van aki úgy gondolkodik mint én.Aki meg nem, az nem gondolta át, mivel nem ő vele történt meg a dolog.Persze ennél vannak rosszabb dolgok is, mint írta egyik válaszoló, hogy beköhögnek a babakocsiba, ezt én is tapasztalom, hogy felnőtt emberek úgy tüsszögnek köhögnek, hogy nem teszik oda a kezüket.Szóval ez engem is felháborít, főleg amikor egy babakocsi mellett haladnak el és úgy teszik ezt.Az embereket egyszerűen nem tanították meg az illemre.Tudok olyan embert, nőt, aki pl. nem mos kezet wc zés után.Nah és még hány ilyen ember járkál az utcán, és fogdos minden közkilincset stb..Nah épp ezért én mindig letörölöm a bevásárolókocsit, vagy egy fertőtlenítős kendővel, vagy egy babatörlővel ha nincs más.A múltkor volt a Napló című műsorban, hogy milyen bacikat tartalmaz egy bevásárolókocsi amit több ezer ember megfogdos naponta.Hát megdöbbentő volt számomra is, még bélféreg is volt a kocsi fogóján, a coli baktériumtól kezdve elég sok kórokozó, jó tudom van immunrendszerünk, de nem hiába tanítottak arra, hogy tisztaság fél egészség!Van benne valami!
2009. dec. 10. 21:51
 34/65 anonim ***** válasza:
50%
A 17.02-es máskor is ilyen remek válaszokat ad? Mi az hogy "ő a kutyás" ? :)) Honnan ismeritek meg?
2009. dec. 10. 22:46
 35/65 anonim ***** válasza:
20%
Hát lehet, hogy nincs gyerekem, de legalább nem vagyok idegbeteg... xD A gúnyolódás pedig nem engem hanem a szent és sérthetetlen anyukákat minősítni. Az ilyen bolond anyák ölték meg a kutyámat, és majdnem engem is meglőttek, meg rámuszították a rotit mert kettőt vakkatott rám és a csoda gyerek nem tudott aludni. Amikor a kutyám marcangolta, a házból röhögtek rám a porontyaikkal. Remélem belőled is ilyen szörnyeteg lesz. Ne csodálkozz ha egyszer kihívják hozzád a pszichiátriát és bezárnak. Lehet hogy a gyereked meg kell védeni, de egyrészt evvel a cselekedettel úgy sem tudod, másrészt meg csak magad idegesíted, és megalázod az eladót. Lehet hogy nincs gyerekem (szerencsére), de van 3 testvérem, van unokahúgom, én is voltam gyerek, és soha-soha egyik ismerősőm, anyám sem csinált magából ekkora hülyét. Abban a korban hiszi senki hogy ő, ha gyereke van, bármit megtehet. És lám, mégis élünk! Semmi bajunk, sőt általános iskola óta nem voltam beteg. Szerintem az ablakot sem nyisd ki, sőt üljetek be mindketten a sterilszobába, és csak egy kis ajtón dugják be a fertőtlenített kaját, és aztámn majd csodálkozz, hogy még így is elkapja. A nővérem gyereke is elkapta és most (elnézést de) haldoklik az intenzíven. Mert beoltatni nem volt hajladnó magát "mert azt mondták a neten", csak aggódni meg sikálni fertőtlenítővel. Oszt most a gyerekével is baj van és ő is egy idegroncs. Bezzeg apámnnak, aki öreg is, beteg is, semmi baja hogy beoltatta magát. Na szal utálkozzatok tovább...
2009. dec. 11. 12:01
 36/65 anonim ***** válasza:
57%
Kedves utolso (elottem szolo)! Itt csak te utalkozol, mas nem. Es lehet, hogy altalanos iskola ota nem voltal beteg, de egy pszichiatriai kezeles igazan nem artana. (Es egy kis nyelvtan ora sem...) Te abban eled ki az agresszivitasod, hogy piszkalod az embereket? Nem tudom hany eves vagy, de ha olyan 50 korul, akkor a a menopauzara mar szuper gyogyszerek vannak...
2009. dec. 11. 13:04
 37/65 anonim ***** válasza:
74%

Alapvető higiénia, hogy papírzsebkendőbe köhögünk, tüsszentünk. Ha valaki ezt nem tudja, és figyelmeztetik érte, az az ő baja. Egyáltalán nem tartom túlzónak, hogy nem akartad, hogy az eladó a taknyos, mosdatlan kezével fogdossa össze azt a holmit, amit te hazaviszel az egyelőre még gyenge immunrendszerű kisbabádhoz, és azt se tartom túlzónak, hogy megkérted: törölje meg a kezét, mielőtt kontaktusba kerül veled.

Ez a minimum, ha már nem tudja, hogyan és mire használják a papírzsebkendőt.

2009. dec. 11. 13:06
 38/65 anonim ***** válasza:
42%
Nem lehet 50 körül.Az XD-t csak a 12 évesek használják.Egyébként szerintem is kicsit túlzás volt,hogy a kérdezőnek is írjak vmit.
2009. dec. 11. 13:13
 39/65 anonim ***** válasza:
90%
Elfogadható módon cselekedtél, és nincs semmi megalázó bene.Én is a kereskedelemben dolgozom és ilyen szituban csak egy köszönömöt mondtam volna, és megtörlöm a kezem.(mármint az eladó helyében)Nincs ebben semmi!Teljesen érthető a mai helyzetben!Te pedig jól cselekdtél.Nekem eszembe sem jutott volna ilyen, csak morogtam volna egyet.
2009. dec. 11. 13:15
 40/65 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem, ha a H1N1et kihagytad volna a sztoriból, akkor mindenki neked adna igazat, mert így a legtöbben csak ráharaptak a témára, hogy milyen paranoiás/hülye stb vagy, mert nem is veszélyes, meg másféleképpen is elkaphatod.

Nekem nincs gyerekem, tojok a H1N1re, de ha a pénztáros összetüsszögi a mancsát, és úgy akarja megtapogatni, amiket vettem, akkor én is kiakadok, hogy mit képzel, mert gusztustalan.

Ez meg milyen hülyeség, hogy lehet már más is rátüsszögött. Lehet, de nem biztos, ezt meg látta és ki tudta védeni, hogy taknyos-nyálas stb kézzel összefogdossa a dolgait. Ennyi erővel tőletek rá is szarhatnak, mert hát úgy is lehet már más is rászart, csak nem láttátok? Én bármilyen társaságban vagyok, vagy a könyökhajlatomba tüsszentek, vagy zsebkendőbe, mert gusztustalan, hogy utána a kezemmel fogdossak össze dolgokat, amit lehet más is megfogna, nemhogy mint eladó vevőket szolgáljak ki olyan kézzel.

2009. dec. 11. 13:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!