Hogyan cselekedtetek volna a helyemben?
Irigyellek a temperamentumodért!Én tuti inkább hazavittem volna mindent,és már a csomagolást is áttöröltem volna fertőtlenítővel.Én megértelek,mert bizony sokan nincsenek tekintettel a kisbabákra.(Én ellene vagyok az oltásnak,és túlzásnak tartom a pánikot) DE!!! Azt zokon veszem,mikor szinte beleköhögnek a babakocsimba.
Szóval irigyellek,hogy így be mertél szólni,és kiálltál a gyermekedért.
Alapvető higiénia, hogy papírzsebkendőbe köhögünk, tüsszentünk. Ha valaki ezt nem tudja, és figyelmeztetik érte, az az ő baja. Egyáltalán nem tartom túlzónak, hogy nem akartad, hogy az eladó a taknyos, mosdatlan kezével fogdossa össze azt a holmit, amit te hazaviszel az egyelőre még gyenge immunrendszerű kisbabádhoz, és azt se tartom túlzónak, hogy megkérted: törölje meg a kezét, mielőtt kontaktusba kerül veled.
Ez a minimum, ha már nem tudja, hogyan és mire használják a papírzsebkendőt.
Szerintem, ha a H1N1et kihagytad volna a sztoriból, akkor mindenki neked adna igazat, mert így a legtöbben csak ráharaptak a témára, hogy milyen paranoiás/hülye stb vagy, mert nem is veszélyes, meg másféleképpen is elkaphatod.
Nekem nincs gyerekem, tojok a H1N1re, de ha a pénztáros összetüsszögi a mancsát, és úgy akarja megtapogatni, amiket vettem, akkor én is kiakadok, hogy mit képzel, mert gusztustalan.
Ez meg milyen hülyeség, hogy lehet már más is rátüsszögött. Lehet, de nem biztos, ezt meg látta és ki tudta védeni, hogy taknyos-nyálas stb kézzel összefogdossa a dolgait. Ennyi erővel tőletek rá is szarhatnak, mert hát úgy is lehet már más is rászart, csak nem láttátok? Én bármilyen társaságban vagyok, vagy a könyökhajlatomba tüsszentek, vagy zsebkendőbe, mert gusztustalan, hogy utána a kezemmel fogdossak össze dolgokat, amit lehet más is megfogna, nemhogy mint eladó vevőket szolgáljak ki olyan kézzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!