Mit tegyek a szomszédokkal (panel)?
Költözz tanyára.
Más megoldás nincs.
A panel lakás az ilyen, úgyhogy szerintem ne szólj a szomszédnak, egyszerűen csak cuccolj el egy tanyára.
(bár ott meg mindenféle tücskök-bogarak ciripelnek, és madarak hangoskodnak, úgyhogy egy légpuskát szerezz be)
Hú, de fölhúztál!
Remélem a saját gyerkőcöddel elnézőbb leszel, mint szegény szomszéd babával!
hallod, ha komolyan gondolod amit írsz, sajnálom a gyerekedet előre!
mi is panelben lakunk a 4-en, és van egy 11 hónapos fiam, és bizony zajong, síkit, ütögeti a konvektort
és akkor mi van?
alattunk lakik egy 12 hónapos, és egy 2 éves gyerek
őket is hallom, hogy élnek virulnak
már többször megbeszéltük az anyukával, hogy hallottuk éjszakáztatok, a válasz rá, igen mi is hallottunk titeket, ennyi
bizony minden hallatszik, de tedd túl magad, mert a te gyereked sem lesz különb, nem fogja érdekelni, ha 100szor szóltál, hogy ne csinálja, mert örülni fogsz, ha leköti magát és elvan, minthogy a fájdalomtól ordítson, vagy lázasan feküdjön
nem te leszel a központban, ha esetleg sérti a füled!
remélem valaki rátok szól, ahogy mentek le sétálni a gyerekkel, hogy ez a gyerek sosem tud nyugodtan lenni?!
ÚRISTEN!!!
tiszta pipa vagyok...
vannak dolgok amiért igenis lehet szólni.pl a bútorokat ne tologassa már, ezt én se engedem meg a 16hós fiamnak.
az bútor nem játék.
a sírással nemtudsz mit kezdeni.
szerintem igenis menj fel, és bizonyos dolgokat meglehet beszélni.
Szia!
Egyet értek a 21.20.-as válaszolóval teljes mértékben!Azt nem veszik figyelembe,hogy igenis 11 hónap gyerek és 11 hónapos gyerek között is van különbség.Sajnos Te valószínűleg egy igazi hülyegyereket kaptál ki a szomszédodba... De úgy nézem hogy az eddigi válaszolóknak is hasonló kategóriába tartozik a gyereke.
nem a sírással van a baja a kérdezőnek, azért nem is szólt.
de a zajongásért igenis szóljon.a gyerek érdekben is.
hátha észbe kapnak a szülök, és megnevelik a rosszalkodó gyereküket!
Ne foglalkozz a sok állszent anyukákkal. Azt nem mesélik hogy amikor a gyerek már öket is zavarja mivel csititja el hogy piheni tudjanak.
Az tény hogy ilyenkor hangosabbak és minden érdekli meg mindenel zajognak,na de van határa mindenek és tényleg levihetné mondjuk napi 1-2 óra még ilyenidőben sem árt mert nincs kint minusz, tájfun, ....stb. Na meg v-kor napközben is aludhatna szintén minimum 1-2 órát a 11hónapos gyerek. Na meg nem mindig kell hogy hangosan játszonám.
1 aktív anyuka
"Az első félévben napi több órán át csak a sírását hallgattuk éjjel-nappal, nem szóltunk. Nem egyszer volt, hogy arra ébredtem, hogy mintha a bőrt nyúznák a gyerekről olyan keservesen, torkaszakadtából üvöltött. Volt, hogy nem tudtam, hogy csak álmodtam, vagy tényleg nem aludtam, hajnalban a keserves sítástól."
Ezt annak linkeltem be,aki azt írta,hogy nem a sírás zavarja a kérdezőt.Hát tényleg nem :)Na és nagy okosok,mit tegyünk a gyerekkel ha sír?Mert ugye csak a rosszul nevelt gyerek sír,az előttem szólók megírták.
BRAVÓ :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!