Akinek nincs mózeskosara, hogyan viszi föl a babáját mondjuk egy panel lakás x-edik emeletére? (Pl. Egy babakocsis séta után. )
Kézben, vagy mikor mentek le berakod a hordozóba majd átrakod a babakocsiba, felfelé pedig megint a hordozóba és úgy viszed fel!
De én nem pakolnám ide oda, ölben felviszem és kész!
kézben. Anyósomék a 4.-en laknak.
ha földszinten laktok, miért csinálsz ekkora dolgot abból a pár lépcsőfokból? Több a herce-hurca a hordozóval, kézben pikk-pakk leviszed.
Van egy ősi (dakota?) közmondás : "Ráérek majd akkor törni a fejem, hogyan ússzam át a folyót, amikor majd odaérek a folyóhoz."...
Nem kellene már most előre agyalnod ilyen részletkérdéseken, ráérsz majd akkor kitalálni, amikor ott a probléma!
Amúgy meg hidd el nekem : mindig adja magát a helyzet, majd akkor természetes lesz, mit csinálj, ne kösd magad gúzsba azzal, hogy ELŐRE kitalálod, pedig majd a gyakorlatban nem is az lesz az ésszerű megoldás...
Hát én amíg a baba nagyon pici, nem tenném a tárolóba a kocsit, ki tudja, mi hull rá, mi mászik rá?
Biztos én vagyok túlparás, de én szerettem, hogy a lakásban van a kocsi, tiszta helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!