Akinek nincs mózeskosara, hogyan viszi föl a babáját mondjuk egy panel lakás x-edik emeletére? (Pl. Egy babakocsis séta után. )
Figyelt kérdés
Vízszintesig dönthető a babakocsink, ajándékba kaptuk, viszont nincs mózes hozzá. Babahordozó az van. Kézben vigyem majd föl??? Bár csak az elsőre kell... Bocsi a hülye kérdésért, első baba lesz...2010. szept. 8. 20:44
11/13 anonim válasza:
5.-en lakunk, a kocsi a tárolóba.Az első 1-2 hónapba a mózesbe vittem fel, utána már kézbe.
12/13 anonim válasza:
Nálunk nincs tároló,10kg-os mózeses babakocsink van...
S mellette egy 6 lépcsőn kell feljönnünk a lifthez. Még szerencse hogy van lift. De a 10.emeleten lakunk,én meg vagyok 50kg.
Amikor kicsi volt babóca nem volt gond könnyebb volt levinni,de már 6kg közelében jár. Egyedül nagyon nehéz lemennünk:(
13/13 anonim válasza:
Karban le, és be a kocsiba, visszafelé meg ugyan így kézben viszem fel...nem kell hordozó csak felesleges procedúra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!