Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Panel lakásban élő anyukák?...

Panel lakásban élő anyukák? Miben altatjátok 4 hónapos babátokat?

Figyelt kérdés

A rugdalózóban az én fiamnak melege van. próbáltuk ujjatlan rugdalózóval, s szintén. Majd napozóra áttértünk, bár az is hosszú ujjú s szárú. Ebben is melege van. Ha csak simán bodyban vagy rövid ujjú napozóban, esetleg ujjatlan napozóban altatom. Az nem kevés?

Nálatok miben alszik? Tapasztalat, vélemény is jöhet.

S ha napközben napozóban, body nincs alatta vagy csak simán bodyban van, az nem kevés. Így is izzad, de párom meg félti, nehogy beteg legyen, hogy lengén öltöztetem. De iszonyat meleg van bent, pedig napközben nyitott erkélyajtó s ablaknál vagyunk. Csak estére zárjuk be az ablakot.

2011. máj. 24. 00:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez a helyzet,, rövidujjú bady, 3/4 es gatyóka. slussz. így jobban érzi magát. Éjjel azért takargatom én is.
2011. máj. 24. 07:02
 2/9 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
Én ujjatlan bodyt és vékony hálózsákot adtam rá, de melege volt. Ma ujjatlan body-val és textil pelussal próbálkozok. :)
2011. máj. 24. 07:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Az én lányom már 1 éves,de tavaly yáron volt ilyesmi korú,meg még kissebb.Egy rövidujjú bodyban aludt,egy kis textil pelussal betakargattam,nem fázott meg.
2011. máj. 24. 07:48
 4/9 Bogyo110 ***** válasza:
mi most leszünk majd 4 hósak de röviduju body és pelenka vagy vékony takaro bár igy is kicsit izzad reggelre de az enyém kicsit náthás is!napközben én is bajban vagyok hogy mit adjak rá de maradtam a body plussz kis szoknya zokni !
2011. máj. 24. 08:49
 5/9 anonim ***** válasza:

én egy ujjatlan bodyban

és van egy tartalék takaró amit ráterítek ha fázik éjjel

mondjuk nálunk egész éjjel nyitva az ablak

nappal úgyszintén ujjatlan body

ha nappal látom h izzad a feje akkor még azt is leveszem róla és a derekára egy textilpelus

2011. máj. 24. 09:31
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem 17 hós a fiam de ebben a melegben rövid ujjú bodyban altatom,nappal is az van rajta.De gondolkodok,hogy trikós bodyban altassam-e mert 28 fok van a szobájában.

Még kisebb is volt,nyáron trikós bodyban aludt de volt olyan,hogy egy szál pelenkában raktam le.Ez inkább akkor volt mikor már a szobájában is 30 fok volt.

Nem kell nagyon beöltöztetni éjjelre mert nekik is ugyanolyan melegük van mint nekünk.Amúgy egy vékonyabb paplannal/takaróval be szoktam takarni a lábát de mikor reggel megyek be hozzá,rendszerint a takaró az ágy végében van:)))

2011. máj. 24. 09:35
 7/9 A kérdező kommentje:

Akkor ezek szerint túlöltöztetem. lehet én is át térek a rövíd ujjú bodyra. Én még a fent leírtakon kívül vékony takaróval be is takartam. Anyukám szokta mondani, hogy ha alszik, jobban be kell takarni, mert megfázhat. A takarót mondjuk hagyom. De napközben, ha alszik, akkor vékony pelussal takarom csak be már egy ideje. e csak akkor, amikor már bealudt, azt követően takarom be este s reggel is.

Este ha nyitva hagynám az ablakot, akkor nem fázik meg, ha elalszunk s életlenül úgy hagynánk? Vagy ti nyitott alaknál is alszotok?

S sétánál mit adtok rá, mert én ilyen melegben ujjatlan body, s kertész naci. Rövíd nacit csak most vettünk, arra akarok áttérni majd.

Anyám szerint nagyon kevés, s még várjam meg a jobb időket. Úgy megfázik, s még a body s nacira ráadott egy pólót.

2011. máj. 24. 12:09
 8/9 anonim ***** válasza:

A 30 fok szerintem már indokolja a rövidnadrágot.. A kisfiammal ma délelőtt sétáltunk. Rövidnadrágban és kis pólóban indultunk 9kor, de mivel a szökőkútnál csúrig átázott a nadrágja, levettem róla (meg a zoknit, cipőt is) úgy toltam hazáig. (Le van kenve 50 faktoros naptejjel). Vászon sapkát napon mindig adok rá, de egyébként ilyen időben minél lengébb ruhában kell sétáltatni. Nagyobb baj lehet ha túlöltözteteted, leizzad, aztán meg bementek mondjuk egy boltba, ahol megy a légkondi. Egyébként szerintem logikusabb ilyenkor nappal csukva tartani az ablakokat, lehúzni a redőnyöket, és este nyitva tartani, úgy sem hűl le éjjel sem a levegő, a panelházak meg amúgy is ontják magukból éjszaka is a meleget, nem tud kihűlni a lakás. De ha nagyon félsz a megfázástól, akkor csak szellőztess ki alaposan este, mikor már hűvösebb van.

Egyébként a kisfiam szobájában 26-27 fok van este, ujjatlan vékony hálózsákban és bodyban alszik bukóra nyitott ablaknál. Nem izzad be, de nem is hiszem, hogy fázna.

2011. máj. 24. 12:25
 9/9 anonim ***** válasza:

Ja és 17 hónapos a kisfiam.

Utolsó voltam újra.

2011. máj. 24. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!