Anyósom azt mondja, hogy még korai 4 hetesen a babát utcára vinni, mert valami vírust összeszed. Arra nem gondol, hogy már nekem is rossz bezárva lenni egy panel lakásba, meg a babának is jót tenne a friss levegő. Igazam van?
"Arra nem gondol, hogy már nekem is rossz bezárva lenni egy panel lakásba"
most te valóban másodlagos vagy, a babád számít. viszont hülyeség, hogy nem lehet kivinni, nyári babákat már pár napos kivisznek. enyém decemberi, karácsonykor már körbejártuk vele a rokonságot
Teljesen igazad van. Öltöztesd fel a babádat, és menjetek, sétáljatok egy kicsit.
Egyébként a nyár közepén milyen vírust szed össze? Nincsenek náthás, influenzás betegek...
2 hetes volt a babám, amikor kivittem, csodaszép tavaszi idő volt, 4 hetesen meg már bőven sétáltunk.
Nem mondod,hogy nyári babáddal 4 hete bent ülsz a lakásban???Ekkora f@szságot!!!!Már bocsi,de anyósod szédült!!!
Tavaly júni végén született a lányom és ORVOS UTASÍTÁSÁRA,a kórházból hazajövet másnapján már 1 órát kint sétáltunk(pedig császáros voltam,de semmi bajom nem volt),persze nem a leforgalmasabb részen!!!
És kell a gyereknek a jó levegő,ráadásul isteni idő van,nincsa 35 fok és hideg sem.Ez a legideálisabb ,amit csak el lehet képezelni!!!!!!
Az én fiam is decemberi, és 2 hetesen volt kint először, de addig is nyitott ablaknál, felöltöztetve aludt, volt hogy de-du is.
Neked is jót tenne a séta, a friss levegő, látnál végre embereket, mert lássuk be, ha anyuka nyugodt és boldog, a baba is az lesz, butaság, hogy ne foglalkozz magaddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!