Anyósom azt mondja, hogy még korai 4 hetesen a babát utcára vinni, mert valami vírust összeszed. Arra nem gondol, hogy már nekem is rossz bezárva lenni egy panel lakásba, meg a babának is jót tenne a friss levegő. Igazam van?
Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 13:00
21/24 anonim válasza:
Előző vagyok. :) Egyébként, amikor mi már sétáltunk 2-3 hetesen, akkor nekem is volt, hogy itt a házban lakó öreg néni mondta, hogy jajj a babát nem csak 6 hetes korától lehet kihozni a levegőre? Persze 6 hétig mindketten bent poshadunk a lakásban, amikor kiváló tavaszi idő van. Vannak buta felfogások, nem kell velük törődni. :)
22/24 anonim válasza:
Júliusi babámmal tavaly 3 hetes korában már a Városligetben sétáltunk :) A jó levegő csak jót tesz meglátod!
Anyósod meg szerintem bocsánat de kicsit buta..
23/24 anonim válasza:
Van egy augusztusi születésű és egy novemberi babám,mindkettővel mentünk sétálni már az első héten.Az utcán,parkban
senki nem "lehel" be a babakocsiba,és nyilván az első hetekben nem zsúfolt bevásárló-központba fogod vinni,vagy ilyesmi helyre a babád.(nem kell mindig,megfogadni más okos tanácsát,hiszen az anyai ösztönöd is megsúgta hogy ez hülyeség,annak pedig hidd el jobban hihetsz!)gyerünk sétálni!!!egy 3 éves és egy 8 hónapos fiúk anyukája
24/24 anonim válasza:
Én is nyáron szültem, két hetes korhoz közeledtünk, mikor mondta a védőnő, hogy kivihetem ám már, csak a déli időszakot kerüljük, főleg árnyékos helyeken és forgalomtól távolabb kezdjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!