Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3-4 hónapos babák és anyukáik...

3-4 hónapos babák és anyukáik hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Hogy bírja a csöppség ezt a nagy meleget? Hogy álltok a mozgásfejlődésben? Meséljetek!! :) Vitassuk meg a gyerkőceink fejlődését! :)
2012. jún. 21. 15:14
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/185 anonim ***** válasza:
Ja Ildikó voltam:)
2012. júl. 4. 20:08
 82/185 A kérdező kommentje:

Sziasztok, szia Ildikó!! Hogy van Vanda? Remélem minden rendben van!!!!! Mi volt a láz oka azt lehet tudni?

Közületek regisztrálva van valaki a picibaba.hu oldalra? Mert Norkát neveztem szépségversenyre, és csak regelt felhasználók szavazhatnak.

2012. júl. 5. 09:53
 83/185 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Szia Kedves Timi!Köszönöm kérdésed, szerencsére azóta is minden rendben.Semmi láz, csupa jó kedv:)Még az almát is mosolyogva nyammogja a drágám.Holnap lehet hogy mégis kilövetjük a fülecskéjét mivel semmi gáz vele.A doktornő szerint a szuritól is lehetett.Vagy lappangott benne valami amit megelőztünk a panadollal.

Én még annó terhességem elején regisztráltam a picibabára, de már fogalmam sincs hogy mi a jelszavam:S Megpróbálok belépni...:)Amúgy megnézném Norkát nagyon.:)Esetleg facebookon nincs fent?Megírhatnánk egymásnak a nevünket.Küldöm privibe ha gondolod?!

Hogy bírja a csemetétek ezt a meleget?Vandusnak a pociján jött ki halványan meleg kiütés.Hintőporozom rendesen pedig.

Ildikó voltam

2012. júl. 5. 15:21
 84/185 anonim ***** válasza:

Megint Ildikó vagyok!Valami lemaradt:)

Nektek hány centi a babátok?Nekem 57cm-el született Vanda és most a 3hónapos státuszon 62centit mértek.Ez olyan kevésnek tűnik.Vagy szerintetek nem?

Ja és hány kiló? Mennyit hízott eddig? Lánykám 3350grammal született és most 6050gramm.

2012. júl. 5. 15:31
 85/185 A kérdező kommentje:

Kedves Ildikó! persze,írd meg priviben a nevedet, és megkereslek face-en. :) Én is kíváncsi vagyok Vandára!

Norka 47cm-rel született, most a 3 hós mérésen 64cm volt.

Súlya 3020g volt, most 6100g.

Vanda majd ezután indul csak be igazán, majd meglátod!! :) Norka meg szerintem most lassít egy picit..

2012. júl. 5. 16:33
 86/185 Mókica84 ***** válasza:

sziasztok!Ildikó sajnálattal olvasom h mi történt bocsánat h lemaradtam de fent forgás volt.végül is kilövettétek a fülét?h viselte?

kedves Timi igen én lakok a Balcsinál (Siófok) és nagyon szívesen taliznék én is veled :)

majd írd meg h mikor?

képzeljétek a Roni ma (4hónapos) átfordult először oldalra majd pedig hasra csak elmaradt az egyik keze és azt kellett megigazítani :)

ennek ellenére elküldtek minket neurologiai vizsgálatra holnap kell mennünk mert nem emeli a fejét

mi most voltunk 58cm és 4930grosak de szép kerek babahájas kis baba

Mónika voltam

2012. júl. 5. 18:13
 87/185 anonim ***** válasza:

Helló Mindenki!Mi újság, hogy vagytok?

Mi jól, csak nehéz már ezt a meleget elviselni.Nem lett sajna füllövés, mert apa holnap megy Németbe és sok volt a teendő..Anyukám vigyázott Vandára mi meg meg sem álltunk.Végre nyugi van(az utolsó együtt töltött délután 3 hétig).

Ma evett a csajszi először barackot.Nagyon ízlett neki.Ti hogy álltok a kóstoltatással?

Mókica mi volt a neurológiai vizsgálaton?

Timi megnézted Vandust face-en?

Üdv: Ildikó

2012. júl. 8. 16:00
 88/185 A kérdező kommentje:

Sziasztok!!

Igen Ildi, megnéztem Vandust, be is jelöltelek! Nagyon dekoratív hölgyike!! :) Mennyi idős pontosan?

Norka már elég nehezen viseli ezt a nagy hőséget, ráadásul itt voltak a rokonok is vidékről, és pihenni sem igazán tudott, ugyhogy ma bepótolja! Jókat alszik a lelkem!! :) Már az éjszakákat is teljesen végig alussza, fél 10 körül elalszik, és 6-7 körül ébred!!

Mókica!!! Majd mesélj mi volt a neurológián!!!! Na meg persze mindenki meséljen kicsit, mi újság van feléjük!! Esetleg valaki aki most kezdte a hozzátáplálást? Hogy haladtok? Betartjátok a szabályokat? Ma olvastam, hogy valamikor a 17-26.hét között kell elkezdeni a hozzátáplálást, attól függően hogy mikor érik meg rá a gyermek! Ha már tud megtámasztva ülni, nem löki ki nyelvével az ételt, hanem hátrafelé teszi, tud már fogni stb. Ezeket kell figyelni! Persze ez az Ún. nagykönyv szerinti módszer, annyira nem kell komolyan venni, tudom én is, de azért jó ilyeneket tudni! :)

Norka mostanában nagyon gögyög,és kacarászik. Kedvenc kifejezései: Hükü és ike! :))))) Nálatok van ilyen?

Puszi mindenkinek,és kitartás ebben a melegben, holnaptól elvileg már jobb lesz!!!!! :)

2012. júl. 9. 15:52
 89/185 anonim ***** válasza:

Sziasztok:) Adri vagyok. Nagyon el voltam havazva, nem voltam net közelben. Visszaolvastalak Titeket. Látom zajlik az élet mindenkinél. Babák jól vannak ez a lényeg:)

Ildi Te kérdezted a babánk méretét. Lili 54cm-rel és 4030g született. 3 hós státuszon volt 62cm és 5800g. A nagy súlyú babák kevesebbet híznak mert nincs mit behozniuk, 600g hízott havonta.

Szerintem egyáltalán nem kell aggódnod:) Nagyon jól fejlődik Vanda:)

Mókica írj, hogy mi van veletek...remélem jól vagytok!!

Lili pár napig nagyon rosszul evett..inkább csak ivott. Megőszültem pár nap alatt:D Nem bírja a meleget, sokat izzad szegénykém. Tegnap délután már jobb volt az étvágya. Főztem neki krumplit répával, és a főzőlével együtt összeturmixoltam. Majdnem 100g-ot megevett. Érdekes mert eleinte az üveges előregyártott kaják ízlettek neki, most meg fintorog mindegyiktől. Nem is bánom mert baromi drágák. :) Az én főztöm ízlett neki, dagadt is a mellem:D Amúgy Lili már evett almát, barackot, répát, krumplit, banán-alma pürét, sütőtök. De úgy veszem észre, hogy jobban ízlik neki ami nem édes.

Fordulni még nem fordul Lili, de már gyenge próbálkozásai vannak. :D Viszont még mindig keveset gagyog,(szerintetek ez nem probléma?) de sokszor nevet már hangosan. Feltöltök majd egy videót este fele és belinkelem.

Később még írok, csak kel a csajom:) Írjatok ha ráértek:)

sziasztok

2012. júl. 10. 15:17
 90/185 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Köszi Timi:) Norka is dekoratív, gyönyörű baba.Hát még az anyukája:).Nagyon csinos vagy minden elismerésem.Nem látszik rajtad, hogy valaha pocakos voltál:)Vanda majd 26.-án lesz 4hónapos.

Nem aggódok Adri, azóta a védőnővel beszéltem és mondta hogy Vandus hosszabb volt az átlagnál és ugyan úgy, mint a súlynál neki nincs mit behozni növésben..

Hozzátáplálással mi úgy állunk, hogy már evett almát meg barackot a drágám.A barack jobban ízlik neki.Mosolyogva eszi.Tegnap már egy egész barackot megevett.Itt tartunk..

Adri, Te hogy adod a zöldségeket Lilikének?Mikor?Csak, mert én még két tápi közt adom és ha többet eszik akkor utána már alig eszi meg a tápszer adagját.Tápszer helyett adod?

2012. júl. 10. 16:40
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!