2010 januárjában született gyerkőcök és anyukáik, hogy vagytok? Már megint elmúlt 1 hónap!
Az én lányom 70,2 cm és 7740 gramm. nagyon kiváncsi természetű, minden érdekli. az utcán állandóan figyeli az autókat és a motorokat, tetszik neki a zúgásuk. most már elég szépen eszeget, megvannak a kedvencek is. kúszik, mászik, a bébikomppal ügyesen közlekedik, hintázni nagyon szeret és kint a szabadban. kedveli a gyerekeket, mindenkire mosolyog. "beszélget", kifejezi nem tetszését, szereti produkálni magát, szeret a társaság középpontjában lenni.
várom most is a válaszokat!
Köszi a válaszod!
az én lányomnál is volt ilyen időszak, hogy félt az idegenektől, de mostanság örül, ha ismeretlen arcot lát, tuti megunt már minket! :)
kellemes babázást!
Szia! A lányom vasárnap lesz 7 hónapos, hétfőn volt 7690 gramm, és én itthon 70 cm mértem hosszra. Egy-két hete mászik, a lábait mindig kinyújtja, már fel akar állni, de még nem megy neki. Jaj tegnapelőtt felállt térdre az ágynál, de eldőlt és beverte a fejét, annyira sírt szegényem, és még csak a kezdet.
Énekelgetni szokott a plüsseinek, vagyis hasonló hangot ad ki, nagyon édi, mindig éneklek neki lefekvés előtt, meg nappal is, gondolom onnan tanulja. Szereti az idegeneket, mindig megvizsgálja őket, ha tetszik mosolyog, huncutkodik.
Csak anyatejcis babóca.
1 hét múlva lesz 7 hónapos a kislányom:
8030 gr, 68 cm, 2 fog
Szopis baba, de mindenevő, szó szerint:)
3 napja állt négykézlábra és előre-hátra hintázik, 1 hónapja kúszik, még nem mászik, nem állt fel, nem tud egyedül ülni, csak kitámasztva:)
szereti az arcokat, minden idegenre kacarászik
mostanában, ha nem lát, sír.
jó alvó, nappal 3x-or alszik, éjjel 1x szopizik.
ja, és imádja a bokrokat, fákat, szőlőlevelet:)
Nálunk 18-án lesz 7 hónapos a nagyfiú. Egyedül üldögél, néha kúszik, mászni még nem tud, csak hintázik négykézlábon.
Még sokat szopizik. Étkezések között eszik gyümölcsöt és Sinlacot. Egy foga már van és már bújik a következő is.
Éjszaka 1-2x még felkel és cicin alszik vissza.
Ez a tegnapi nagy vihar nem tett jót az éjszakánknak, nagyon nehezen raktam le, a dörgések zavarták.
Különben mosolygós baba, míg engem lát. Ha nem akkor már görbül is le a szája.
Ja és majdnem elfelejtettem: 78 cm, 8,5 kg.
1-én volt 7 hónapos.7480g 66cm.Bútorok mellett kapaszkodva feláll.Amit elér azt tuti le is pakolja.Napközben keveset alszik.2 hete éjszaka is azt hiszem jön a foga.(még nincs egy sem)Ha egy pillanatra nem figyelek már kinn is van a konyhában.Az asztal alatt várja,hogy megtaláljam.Egész nap magyaráz:jaja,bababa,mamam,nenene.
2 méternél távolabb én sem mehetek tőle mostanában mert egyből sírásra görbül a szája.
Köszönöm a válaszokat!!! örülök, hogy ismét irtatok és ilyen sokan! ügyesek a babák!!! mindenkinek továbbra is kellemes babázást!!!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!