Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2010 januárjában született...

2010 januárjában született gyerkőcök és anyukáik, hogy vagytok? Már megint elmúlt 1 hónap!

Figyelt kérdés

Az én lányom 70,2 cm és 7740 gramm. nagyon kiváncsi természetű, minden érdekli. az utcán állandóan figyeli az autókat és a motorokat, tetszik neki a zúgásuk. most már elég szépen eszeget, megvannak a kedvencek is. kúszik, mászik, a bébikomppal ügyesen közlekedik, hintázni nagyon szeret és kint a szabadban. kedveli a gyerekeket, mindenkire mosolyog. "beszélget", kifejezi nem tetszését, szereti produkálni magát, szeret a társaság középpontjában lenni.

várom most is a válaszokat!

2010. aug. 13. 21:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az én gyerekem még egy hét múlva lesz 7 hónapos. Kb 69 cm és 6800 gr. Amiket leírtál igaz rá is. Ő mondjuk már egy hete felállt és azóta megállíthatatlan. Nem bír meglenni semmiben, amiben nem tud mozogni vagy felállni pl. babakocsi, bébihordozó. Ő mostanában fél az idegenektől és mindig elsírja magát, ha meglát egy új arcot.
2010. aug. 13. 21:57
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod!

az én lányomnál is volt ilyen időszak, hogy félt az idegenektől, de mostanság örül, ha ismeretlen arcot lát, tuti megunt már minket! :)

kellemes babázást!

2010. aug. 13. 22:03
 3/11 anonim ***** válasza:
62%

Szia! A lányom vasárnap lesz 7 hónapos, hétfőn volt 7690 gramm, és én itthon 70 cm mértem hosszra. Egy-két hete mászik, a lábait mindig kinyújtja, már fel akar állni, de még nem megy neki. Jaj tegnapelőtt felállt térdre az ágynál, de eldőlt és beverte a fejét, annyira sírt szegényem, és még csak a kezdet.

Énekelgetni szokott a plüsseinek, vagyis hasonló hangot ad ki, nagyon édi, mindig éneklek neki lefekvés előtt, meg nappal is, gondolom onnan tanulja. Szereti az idegeneket, mindig megvizsgálja őket, ha tetszik mosolyog, huncutkodik.

Csak anyatejcis babóca.

2010. aug. 13. 22:59
 4/11 anonim ***** válasza:

1 hét múlva lesz 7 hónapos a kislányom:

8030 gr, 68 cm, 2 fog

Szopis baba, de mindenevő, szó szerint:)

3 napja állt négykézlábra és előre-hátra hintázik, 1 hónapja kúszik, még nem mászik, nem állt fel, nem tud egyedül ülni, csak kitámasztva:)

szereti az arcokat, minden idegenre kacarászik

mostanában, ha nem lát, sír.

jó alvó, nappal 3x-or alszik, éjjel 1x szopizik.

ja, és imádja a bokrokat, fákat, szőlőlevelet:)

2010. aug. 13. 23:41
 5/11 anonim ***** válasza:
Szia! Mi 19-én leszünk 7 hónaposak. Most épp nem tudom milyen hosszú (kb.68-70) és 7500-7700g lehet. Négykézlábra áll, hintázik, hátrafelé kúszik, szépen megül, ülve játszik a nővérével (nagyon cukik)állandóan énekel (artikulátlanul ordít, de nem sír, na ez nagyon idegesítő), de próbál már egyszerűbb szavakat is mondani. A fürdőkádban, de csak ott, feláll és nem hajlandó leülni. Hasról tára még nem forog, szerintem tud, de nem akar. Gyümölcsööket, meg egy pár zöldséget eszik már, de főleg szopizik. Idegenekre mosolyog, de csak addig amig az ölemben van, ha átadom valaki másnak akkor ordít. Még nincs foga, nem is látszik semmi, de gykran kel éjszaka az utóbbi időben (3 óránként)
2010. aug. 14. 06:50
 6/11 anonim ***** válasza:

Nálunk 18-án lesz 7 hónapos a nagyfiú. Egyedül üldögél, néha kúszik, mászni még nem tud, csak hintázik négykézlábon.

Még sokat szopizik. Étkezések között eszik gyümölcsöt és Sinlacot. Egy foga már van és már bújik a következő is.

Éjszaka 1-2x még felkel és cicin alszik vissza.

Ez a tegnapi nagy vihar nem tett jót az éjszakánknak, nagyon nehezen raktam le, a dörgések zavarták.

Különben mosolygós baba, míg engem lát. Ha nem akkor már görbül is le a szája.

Ja és majdnem elfelejtettem: 78 cm, 8,5 kg.

2010. aug. 14. 10:10
 7/11 anonim ***** válasza:
az én lusti babám 18-án lesz 7 hónapos. Kúszik, forog hasról hátra és hátról hasra, fürdetésnél megállíthatatlan, komoly harcokat vívunk, hogy tisztába tudjam tenni. Minden érdekli, főleg a pelus, mikor kicserélem, hosszú percekig képes tapogatni saját magán és izomból emelgeti a fejét, hogy lássa is :) Az ölemben elüldögél, de még nem ül magától, kitámasztva is eldől. Egy-egy oldalra forgásnál félúton meg szokott állni, akkor már majdnem felül, de még nincs elég ereje. Viszont rengeteget beszél, pár napja kimondott egy szót teljesen értelmesen (persze nem tudatosan), azt, hogy NEM. Azért szórakoztunk rajta nagyon, mert éppen azt kérdezte tőle az apja, hogy: Na, itt van Apuci? Erre azt mondta a kölyök: NEM. Szörnyen nevettünk rajta. A súlyát, hosszát nem tudom, jövő héten megyünk méreckedni, múlt hónapban 7300 grammos volt. Kinyomja magát néha állva, de csak pár pillanatig, egyre többet alszik hason, ami nálunk nagy szó, tekintve, hogy 6 hónapos koráig soha nem aludt hason. Rengeteg mindent eszik, vannak nagy kedvencek, pár napja az almát nem nagyon díjazza. Sokat alszik, napközben is.
2010. aug. 14. 10:20
 8/11 anonim ***** válasza:
ja, és nála is törik a mécses pár napja, ha veszem a bátorságot és kimegyek a látóköréből. Míg engem lát, nincs baj. Idegenektől nem fél, a változatosságot jól tolerálja (apa levágta a bajuszát, engem törölközővel a fejemen látott, egyikből sem csinált dolgot, jól megtapogatott minket és kész)
2010. aug. 14. 10:22
 9/11 anonim ***** válasza:

1-én volt 7 hónapos.7480g 66cm.Bútorok mellett kapaszkodva feláll.Amit elér azt tuti le is pakolja.Napközben keveset alszik.2 hete éjszaka is azt hiszem jön a foga.(még nincs egy sem)Ha egy pillanatra nem figyelek már kinn is van a konyhában.Az asztal alatt várja,hogy megtaláljam.Egész nap magyaráz:jaja,bababa,mamam,nenene.

2 méternél távolabb én sem mehetek tőle mostanában mert egyből sírásra görbül a szája.

2010. aug. 14. 10:53
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!! örülök, hogy ismét irtatok és ilyen sokan! ügyesek a babák!!! mindenkinek továbbra is kellemes babázást!!!

:D

2010. aug. 15. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!