Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2010 januárjában született...

2010 januárjában született gyerkőcök és anyukáik, hogy vagytok? Már megint elmúlt 1 hónap!

Figyelt kérdés

Az én lányom 70,2 cm és 7740 gramm. nagyon kiváncsi természetű, minden érdekli. az utcán állandóan figyeli az autókat és a motorokat, tetszik neki a zúgásuk. most már elég szépen eszeget, megvannak a kedvencek is. kúszik, mászik, a bébikomppal ügyesen közlekedik, hintázni nagyon szeret és kint a szabadban. kedveli a gyerekeket, mindenkire mosolyog. "beszélget", kifejezi nem tetszését, szereti produkálni magát, szeret a társaság középpontjában lenni.

várom most is a válaszokat!

2010. aug. 13. 21:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
szia! 10:20-as vagyok. Megmértük a kisfiamat, ennyivel még tartoztam:) 7900 gr és 71 cm. Örülök, mert fél kilót hízott az elmúlt hónapban.
2010. aug. 18. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!