Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3hetes babák és anyukáik hogy...

3hetes babák és anyukáik hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 08:54
 1/2 anonim ***** válasza:

szombaton volt 3 hetes és én nagyon fáradtan. nappal ha ébren van vagy cicizik vagy ordít. szerintem fáj a hasa. Most is sírt aztán volt puki, most csend lett. ha adok neki tápszert is pótlásnak akkor elég nyugodt.

Te hogy bírod?

2011. jún. 27. 09:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Nekem 24óra nonstop:) ha szerencsém van délben alhatok picit!Nappal a 2éves fiammal vagyok éjszaka a picivel,mi is hasfájósak vagyunk de ha hason alszik el akkor van hogy 2órát végig alszik nappal etetések között!Én is hulla vagyok,reménykedek még pár hét és könnyebb lesz:) Kitartást nekünk mert amit adni tudnak ezek a picik az nem mindennapi!:) Könnyü szülésed volt? Mint nő hogy vagy? Én ugy érzem magam minha nem is lennék nő csak tápadó,peluscseréő,büfiztető gép :D és mellette főzés takaritás stb. Fárasztó:)
2011. jún. 27. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!